Norges intense kamp mot Danmark ender uavgjort: Nå venter Argentina i neste utfordring! – ØIF Arendal

Norges intense kamp mot Danmark ender uavgjort: Nå venter Argentina i neste utfordring!

Den intense kampen mot Danmark var en prøvelse for det norske laget, som viste stor vilje og innsats gjennom hele kampen. Selv om Danmark klarte å snu kampbildet i andre omgang, nektet det norske laget å gi opp, og de kjempet seg tilbake.

Norge dominerte store deler av kampen før Danmark tok over i 2. omgang. Tobias Grøndahls avgjørende scoring i siste sekund sendte publikum til himmels og sørget for at Norge spilte uavgjort 36-36 mot Danmark, etter å ha ledet 22-21 ved pause.Selv om Mario Matic og Sondre Gjerdalen ikke var på banen mot Danmark, håper vi å se dem i aksjon i morgen når de norske landslagsgutta møter Argentina.

Morgendagens kamp mot Argentina kan du se på TV 2 Direkte og Play fra kl. 16.15.