Møtecup i J. B. Uglands Bilmuseum: 100 møter på 2,5 timer, en suksess! – ØIF Arendal

Møtecup i J. B. Uglands Bilmuseum: 100 møter på 2,5 timer, en suksess!

Fredag den 26. april arrangerte ØIF Arendal møtecup for sine B2B medlemmer, i J. B. Uglands bilmuseum. Medlemmene av nettverket fikk en unik mulighet til å knytte kontakter og utveksle erfaringer mens de var omgitt av historiske biler og unik atmosfære.

Hele 26 bedrifter deltok i arrangementet og det ble gjennomført omtrent 100 møter på bare 2,5 timer. Det hele startet med en god frokost, hvor deltakerne kunne lade opp til en effektiv dag med nettverksbygging og samarbeid.

Det var tydelig at deltakerne var svært fornøyde med arrangementet. Atmosfæren var positiv, og energien var høy gjennom hele dagen. Medlemmene utvekslet ideer, utforsket potensielle samarbeidsmuligheter og styrket eksisterende forbindelser.

For mange bedrifter var dette en uvurderlig mulighet til å få ansikt-til-ansikt-tid med potensielle samarbeidspartnere og kunder. Mange av deltakerne uttrykte at de hadde oppnådd konkrete resultater og at de ser frem til å følge opp med nye avtaler og samarbeid.

Mange gode møter ble gjennomført denne dagen, som her i «Bensinstasjonen» inne på museet.

Arrangementet ble holdt på det historiske bilmuseet til J. B. Ugland, som ga en ekstra dimensjon til opplevelsen. De imponerende bilene og den unike atmosfæren bidro til å skape en minneverdig ramme rundt dagen.

Alt i alt var møtecupen en stor suksess for ØIF Arendal B2B nettverket og dets medlemmer. Arrangementet viste virkelig viktigheten av å skape muligheter for nettverksbygging og samarbeid, og det ga deltakerne en plattform for å styrke sine forretningsforbindelser. Med et så positivt resultat er det ingen tvil om at lignende arrangementer vil det komme flere av i fremtiden.