SISTE: Aksel Strupstad til en av verdens beste ligaer! – ØIF Arendal
Aksel Strupstad glad for årets bronse medalje. Foto: Helge N. Olsen

SISTE: Aksel Strupstad til en av verdens beste ligaer!

Etter tirsdagens kamp ble Aksel Strupstad hyllet og takket av som ØIF Arendal-spiller. Nå står han foran en ny utfordring i en av verdens mest konkurransedyktige ligaer, og blir en del av US Ivry Handball fra neste sesong.

– I ØIF Arendal har jeg virkelig trivdes godt. Det er en fantastisk spillergruppe og gjeng, og jeg har virkelig lært mye her, sier Aksel om tiden sin i ØIF Arendal.

Når det gjelder overgangen til Frankrike, er han spent på utfordringene som venter: -Det blir spennende. Det er en helt ny liga, og jeg ser frem til å konkurrere på et høyere nivå enn det norske. Det blir interessant å se hvordan jeg klarer meg der, forteller Aksel.

På spørsmål om hva han tar med seg fra ØIF Arendal, peker Aksel spesielt på den forbedringen laget har hatt denne sesongen: -Spesielt denne sesongen har vært viktig. Hvordan vi klarte å reise oss fra forrige sesong viser at vi er et mye bedre lag enn det vi presterte i fjor.

ØIF Arendals trener, Heine Jensen, takker Aksel for hans innsats og betydning for laget: -Vi er svært takknemlige for de to årene Aksel har vært her. Han har vist seg som en ekte kriger, en lagspiller og en kvalitetsspiller. Det gleder oss stort at vi har bidratt til at han har utvikles videre og fått denne muligheten. Aksel har bidratt både på og utenfor banen, han er en veldig god mann. Som vi takker for en fantastisk tid, forteller Heine.

Aksels kommende klubb, US Ivry Handball har en stolt historie som strekker seg over 77 år og har vunnet den franske ligaen åtte ganger. US Ivry trenes nå av Didier Dinart, som trente det Franske landslaget tidligere. Blant annet når de slo Norge i VM finalen i 2017.

Overgangen til US Ivry Handball markerer en spennende ny fase i Aksels karriere, og ØIF Arendal er stolte av å ha bidratt til hans utvikling og muligheten han nå får. Vi ønsker også å takke Aksel for fantastisk innsats både på og av banen gjennom han sin tid i ØIF Arendal, og kanskje møtes våre veier igjen!