SUPPORTERBLOGG: Alle mann til Sparebanken Sør Amfi! – ØIF Arendal
09 Mars 2024

SUPPORTERBLOGG: Alle mann til Sparebanken Sør Amfi!

For en vanvittig håndballkamp vi var vitne til på fredag. Det var til tider uutholdelig, det var spenning i 70 minutter og vi syns selvsagt at våre fantastiske spillere hadde fortjent å vinne. Nå har vi en ny mulighet, vi håper og tror at gutta griper den! Kampen idag må vinnes ellers tar vi sommerferie… 

Alle barn under 16 år kommer gratis inn idag, dvs dersom de går kledd i rødt. Agder El Installasjon spanderer billetten. Så må det kanskje understrekes at alle voksne også får lov til å kle seg i rødt. Vi er overbevist om at effekten dersom de fleste gikk kledd i klubbens farger er enorm! I kvartfinalen i Champions League mellom Kielce og Magdeburg satt det tusenvis av tilskuere ringside, samtlige kledd i gult. Det skaper en magisk stemning og ramme, det skaper felleskap og samhold! Drømmen er 2000 rødkledde ikveld!

Vi har vist tidligere at vi kan skape en fantastisk atmosfære ved at alle er kledd i rødt! Foto: Jan Espen Thorvildsenn

Det blir kamp på tribunen når kampen blåses igang som det alltid er i møtene våre mot Elverum. I motsetning til enkelte medlemmer i Taigan som aldri har ett godt ord å si om Svermen vil vi hylle Taigan. Vi vet hvor mye tid og penger det koster å være så dedikert, vi er ganske sikker på at Elverum i likhet med ØIF Arendal har hatt supportere ringside i samtlige kamper denne sesongen, det står det stor respekt av! Og vi er sikre på at samtlige toppklubber er misunnelige på Elverum og ØIF Arendal som har så engasjerte supportere. Når Elverum sine supportere ikveld fyller en hel tribuneseksjon må vi som heier på ØIF Arendal virkelig på jobb! Vi trenger at alle bruker stemmen sin, at alle gir litt ekstra, at alle slipper seg løs, og klarer vi det blir det magisk! 

3 kamper har blitt spilt mot Elverum denne sesongen, 190 minutter med intens spenning og det står 94-94 i antall scorede og innslupne mål… Hva er status etter minimum 60 minutter ikveld? Klarer ØIF Arendal å sikre seg kamp nummer 3? Eller kan Elverum feire en ny sluttspillfinale? Vi går selvsagt for kamp nummer 3!

Vi må takke Sparebanken Sør! For en fantastisk samarbeidspartner ØIF Arendal har! Ikke bare støtter de klubben, de heier også på Svermen og takket være dem kunne gjengen som tok turen til Elverum sist fredag reise for kun 100,- Så takk Sparebanken Sør for sponsing av buss!

Vi vil også takke Baker Jørgensen som sørget for nybakte boller. Peder var ikke vanskelig å be da vi ringte og spurte om en god pris, resultatet ble 60 boller helt gratis! 

Uansett resultat i kveldens kamp har ØIF Arendal hatt en fantastisk sesong! Vi som har fulgt dem i hver eneste kamp (Kari er fremdeles litt knust over kvartfinalen som måtte ses på tv) har fått oppleve absolutt alt supporterlivet har å by på. Vi står igjen med medalje, minner som er satt inn på konto, en klubb som vokser seg sterkere, samhold og inkludering, stolthet både for ØIF Arendal og Svermen, vemod for spillere som reiser videre og optimisme for hva som venter oss. 

Men nå skal alt dreie seg om Elverum og kampen om finalebillett. Vi har en spillergruppe som kommer til å kjempe og spille med hjertet på utsiden av drakta. Vi håper og tror de får 2000 tilskuere i ryggen som gir ekstra energi og passion, bare tanken gir oss frysninger og gåsehud! Elverum kommer med ett mål for øyet, avgjøre ikveld, vi skal gi alt for å ødelegge den planen! Heine og Luka har analysert og finpusset detaljer, det er bare å stålsette seg for nok en håndballthriller! Og folkens, kom i rødt/svart!

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.