La oss skape et hav av rødt! – ØIF Arendal

La oss skape et hav av rødt!

Det er på tide å vise hvem vi heier på! Til dagens semifinale oppfordrer vi alle til å iføre seg den røde genseren og farge Sparebanken Sør Amfi rødt! La oss legge de grønne, blå og spesielt hvite genserne igjen hjemme og isteden skape et hav av rødt.

Vi er takknemlige for fantastisk støtte fra Agder El Installasjon, som har invitert alle under 16 år som kommer iført rødt gratis på kamp. Nå er det på tide å farge hele hallen rød! Med et gulv i rødt og svart, vegger prydet i samme farger, og et publikum kledd i rødt, kan vi sammen løfte Sparebanken Sør Amfi til nye høyder. La oss vise hele Håndball-Norge at vi har det beste publikumet!

La oss skape et hav av rødt som vi gjorde sammen i Oslo Spektrum! Foto: Jan Espen Thorvildsen

Dette er øyeblikket vi har ventet på. Nå kan det avgjøres, og vi skal kjempe for en tredje semifinale. Vi har full tillit til gutta på banen, vi vet at de vil gi alt de har i de to intense omgangene på 30 minutter, og til og med mer hvis kampen skulle gå til ekstraomganger. Men vi vet også at du, som supporter, kan være den ekstra gnisten som vipper kampen i vår favør. Ta på deg den røde genseren, møt opp og bli med på å skape den fantastiske stemningen som gir laget vårt det ekstra løftet de trenger for å vinne. Og husk, alle barn til og med 16 år kommer gratis inn dersom de er kledd i rødt. Det eneste de trenger å gjøre er å møte opp i den røde trøya!

Sammen kan vi skape en fantastisk atmosfære og støtte ØIF Arendal med all vår lidenskap. La rødfargen skinne og stemningen koke. Sammen er vi ustoppelige – vi er klare for kamp!