Årets ØIF-spiller: Ingen over, ingen ved siden. – ØIF Arendal

Årets ØIF-spiller: Ingen over, ingen ved siden.

Mathias Larson er årets ØIF-spiller sesongen 2023-2024. Han mottok prisen før kampen mot Elverum – og ironisk nok blir han Elverum—spiller neste sesong. ØIF Arendal ble rett og slett utspilt av Elverum i den siste semifinalen og tapte 41-30.

I flere sesonger har ØIF Arendal hatt en egen jury i sving for å kåre årets ØIF-spiller, og i år var det liten tvil om hvem som var best. Danske Mathias Larson var plaget av skader forrige sesong, men i inneværende sesong har han vist klasse. Han ble toppscorer i eliteserien med 206 mål, og skal ha mye av æren for at det ble bronse i serien og semifinaleplass i sluttspillet.

Han fikk før kampen mot Elverum det synlig beviset på at han er årets spiller av juryleder Oddvar Paulsen. Og hedersbeviset er en flott bildekollasj laget av Elite foto. Årets spiller kåres av en jury som gir poeng til de fire beste ØIF-spillerne i hver kamp. Det gis 5 poeng til bestemann, tre til nestbeste, to til nummer tre og ett til nummer fire.

Mathias Larson med beviset som årets ØIF spiller sammen med juryleder Oddvar Paulsen. Foto: Helge N. Olsen

Larson oppnådde 75 poeng, Nummer to på lista er Kristijan Jurisic med 51 poeng og nummer tre er Josip Vidovic med 45 poeng.

Resten av lista ser slik ut: Sondre Gjerdalen 40 poeng Dagur Gautason 24 poeng Sander Løvlie Simonsen 17 poeng Ivan Eres 16 poeng Aksel Strupstad 13 poeng Birk Inselseth 11 poeng Mario Matic 11 poeng Jørg William Fiala Gjermundnes 10 poeng Vemund Norheim Ask 2 poeng Haftor Vignisson 1 poeng.

Juryen har bestått av tidligere ØIF-spiller Sondre Paulsen, ØIF-entusiast Ansgar Baasland, Svermen-entusiast Ingrid Sunde og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen