SLUTTSPILL: Åpner FanZone ute i morgen! – ØIF Arendal

SLUTTSPILL: Åpner FanZone ute i morgen!

På utsiden av hovedinngangen til Sparebanken Sør Amfi åpner FanZonen i morgen, og det lades opp til en elektrisk stemning når ØIF Arendal tar imot Elverum til den andre semifinalen i sluttspillet. Etter å ha tapt den første semifinalen med minst mulig margin, er revansje nå hovedfokuset.

Fra klokken 16:30 inviteres alle håndballfans til en skikkelig opplevelse utenfor arenaen. Grillene tennes for å servere saftige pølser og burgere, perfekte for en matbit før kampen. Og når tørsten melder seg, er det både kalde og varme drikkealternativer tilgjengelige.

FanZone og hoppeslottet har vært populært når det har vært satt opp. Foto: Geir Terkelsen

For de yngre håndballentusiastene blir det satt opp håndballmål slik at de kan prøve seg på målskudd, og et hoppeslott vil sørge for ekstra glede og moro. Så mens ungene løper rundt og leker, kan de voksne nyte en deilig middag før kampstart klokken 18:15.

Kom og bli med på å støtte ØIF Arendal til seier, og nyt en fantastisk kveld med håndball og fellesskap!