JURISIC: – Jeg håper på en god atmosfære i morgen! – ØIF Arendal

JURISIC: – Jeg håper på en god atmosfære i morgen!

I morgen kveld står det en avgjørende semifinale foran oss. Elverum leder 1-0 i best av tre serien, og med seier til ØIF Arendal i morgen presser vi frem en tredje og avgjørende semifinale.Vi fikk ta en prat med Kristijan Jurisic for å høre hans tanker om morgendagens oppgjør.

– Jeg føler at vi virkelig utfordret Elverum i kampen på fredag. Jeg tror de vil være litt nervøse før morgendagens kamp, med tanke på hvor nære vi var å slå dem. Hvis vi klarer å rette opp noen av de individuelle feilene våre, tror jeg resultatet kan bli annerledes. Jeg håper virkelig på en god og spennende atmosfære i morgen, deler Jurisic.

Kristijan Jurisic i duell mot Tobias Grøndahl i den første semifinalen mot Elverum.

Når det gjelder forberedelsene til kampen, kommenterte Jurisic: – Treningene har hatt god kvalitet med fokus på taktikk. Vi har ikke kjørt så høy intensitet, men heller jobbet med å finne løsninger på ting vi kan gjøre bedre fra den forrige kampen, avslutter Jurisic.