EN MEGASUPPORTER MED HJERTE FOR ØIF ARENDAL – ØIF Arendal

EN MEGASUPPORTER MED HJERTE FOR ØIF ARENDAL

Vegard, en 10 år gammel gutt fra Arendal, har funnet sin lidenskap for håndball gjennom en hjertevarm gest fra spillerne på ØIF Arendal. Etter å ha mottatt en gratisbillett fra laget, har han blitt en megasupporter som ikke lar noen hindringer stå i veien for å støtte sitt favorittlag.

Det var i forbindelse med hjemmekampen i kvartfinalen mellom ØIF Arendal og Nærbø, at spillerne var ute på skolene med gratisbilletter til elevene. En av disse var altså Vegard Johan Steen (10), som med en gang visste at på kamp skulle han. Vegard har en funksjonshemning som gjør ham ekstra sensitiv for høye lyder og støy. På kampene bruker han derfor ørepropper og hørselvern for å kunne nyte opplevelsen fullt ut. Til tross for denne utfordringen, er det kun ØIF Arendal som står i hodet på ham, og hjemmekampene kan ikke komme hurtig nok.

«Jeg elsker ØIF Arendal!» sier Vegard med et stort smil. «De er de beste, og jeg vil støtte dem uansett hva!»

Svermenleder Jørn Holmestrand og Vegard Johan Steen er fornøyde med at det blir semifinale tirsdag.

Hans engasjement har ikke gått ubemerket hen. Hele familien har blitt med i supporterklubben Svermen, og de planlegger i første omgang å delta på alle hjemmekampene for å gi sin fulle støtte til laget.

«Vegard har virkelig blitt en inspirasjon for oss alle,» sier hans mor, Linn Karina Brekke Steen. «Jeg ble helt rørt av å se hvordan dette engasjerer han og vi gleder oss til å være en del av ØIF-familien sammen med ham.» Moren som også spiller i korps, avlyser for egendel oppsatt marsjtrening tirsdag. «Da spiller jo ØIF Arendal semifinale mot Elverum, og den kampen må vi få med oss», sier Brekke Steen. «Vegard satt med en gang et stort rødt hjerte rundt datoen på kalenderen».

Sist torsdag dro Svermenleder Jørn Holmestrand og fotograf hjem til Vegar og familien. Med seg hadde de medlemskort og supporterutstyr til Vegar. «Vi er kjempe glade for alle nye supportere, men det er sjelden vi opplever slike dedikerte tilhengere som Vegar», uttaler en munter Jørn Holmestrand. «Og dere kan jo gjette om det var populært at vi kom på besøk», avslutter han.

Vegards historie viser at lidenskap og kjærlighet for idrett kan overvinne alle hindringer, og at støtten fra et samfunn og et lag kan ha en enorm innvirkning på en persons liv. Vi er strålende glad for å ha en supporter som Vegard, og ønsker han og familien velkommen til vår håndballfamilie.