ÅRETS MÅL: Har du husket å stemme på Mathias Larson til årets mål? – ØIF Arendal

ÅRETS MÅL: Har du husket å stemme på Mathias Larson til årets mål?

I spenningens ventetid før tirsdagens stor kamp, står vi nå på terskelen til å avslutte avstemningen for årets mål. Mathias Larson, med sitt blendende mål mot Elverum i seriespillet på Sparebanken Sør Amfi tidligere denne høsten, har stått frem som en strålende kandidat.

Det var et øyeblikk av ren magi på banen da Larson, med en blanding av smidighet og presisjon, utførte en blendende skuddfinte som etterlot Elverum-spillerne i ren forundring. I et øyeblikk av perfekt timing og dyktighet, smatt Larson elegant forbi forsvaret og satte ballen i nettet.

Mathias Larson i aksjon mot Elverum. Foto: Helge N. Olsen

Hvis du ennå ikke har avgitt din stemme til fordel for Mathias Larson, har du fortsatt muligheten til å gjøre det frem til i morgen kl. 12:00