SLUTTSPILL: Ingenting er avgjort! – ØIF Arendal
01 Okt 2023 ØIF-Elverum

SLUTTSPILL: Ingenting er avgjort!

Med gårsdagens spennende semifinale friskt i minnet, er det vanskelig å ikke være engasjert og spent på hva som venter oss videre. Med dramaet, ekstraomgangene og den fantastiske atmosfæren var det virkelig en kamp som satte følelsene i sving.

Selv om vi dessverre endte opp med å tape med bare ett mål etter ekstraomgangene, er det viktig å huske at dette er en best av tre-serie. Det betyr at vi fortsatt har alle muligheter til å snu dette i den kommende semifinalen på tirsdag. Vi vil gi alt vi har for å tvinge frem den avgjørende tredje semifinalen, og sammen kan vi klare det!

Full jubel etter seier over Elverum i serien tidligere i år. Foto : Helge N. Olsen

La oss sammen skape sluttspills magien i Sparebanken Sør Amfi som vi så ofte har gjort før. La oss fylle hallen med lidenskap, støtte og energi, og sammen løfte laget til seier. Vi trenger hver eneste stemme og hvert eneste rop på tribunen. Sammen kan vi skape uforglemmelige sluttspillkvelder. La oss gå for seier sammen!