SUPPORTERBLOGG: Semifinale 1, for noen kamper vi har i vente! – ØIF Arendal
14 April 2024

SUPPORTERBLOGG: Semifinale 1, for noen kamper vi har i vente!

Dette må jo være drømme-semifinalen for folk som elsker håndball. Det er så mye mer enn en kamp…. Det er Svermen vs Taigan, hvor vi vet hvordan begge supportergrupper hater å tape for hverandre. Det er en kamp som ikke trenger noen ytre påvirkninger for å gi motivasjon og tenning, det er 2 lag som har møtt hverandre hele 5 ganger i sluttspillfinalen hvor Elverum har gått seirende ut hver gang. Det kommer til å smelle i Terningen Arena!

Det har vært høy temperatur mellom oss i Svermen og gjengen fra de indre skoger Taigan. Rivaliseringen er der selvsagt fremdeles som den bør og skal men vi føler at klimaet har blitt bedre. Og vi skal være stolte, både Taigan og Svermen, det er tross alt de 2 eneste supporterklubbene som markerer seg i norsk topphåndball!

Det var med stor entusiasme sms og epost ble sendt ut, nå skulle bussen fylles… Sparebanken Sør ble med og dermed kunne vi tilby tur for en hundrings… Det gjorde dessverre ikke det store utslaget, nå er vi er en liten men god gjeng som har kurs for de indre skoger. Med nybakte boller gitt av Baker Jørgensen og med kaffe laget av Torill som pga helse måtte holde seg hjemme ligger alt til rette for en glimrende tur. Vi er så takknemlige for hver og en som er med i bussen! Heldigvis har familien til Sondre mobilisert og totalen når vi møter familie og venner av Sondre i Elverum er 40 superklare fans ringside i Terningen. 

Selv om resultatene mot Elverum denne sesongen taler til vår fordel vil vi påstå at dette er helt åpent med ett lite favorittstempel på Elverum. Det virker som at håndball-Norge for lengst har utpekt Elverum og Kolstad som finalelagene i sluttspillet. Heldigvis for oss er det ikke ekspertene som deler ut finale-billetter. Det må man gjøre seg fortjent til gjennom minimum 2 kamper, og som alltid har vi troa på ØIF Arendal! For Kari sin del er det med stor glede at hun er «back in business». Med foten bandasjert og spesialsko og krykker har hun tinget ett dobbeltsete alene samt kjøpt ekstra billett så hun kan ha foten høyt gjennom kampen. 

Vi forventer tilnærmet full hall ikveld, Elverum er gode til å mobilisere. Det kommer til å koke på tribunen men vi trives godt med å være underdogs…. Vi elsker at det er nettopp Elverum som er vår motstander. En semifinale skal trekke masse folk til hallen, det klarer både Elverum og vi å gjøre og i vår hjemmekamp førstkommende tirsdag bør tilskuertallet bikke 1700! Det er fantastisk at vår samarbeidspartner Agder El Installasjon i spanderer billetten på alle barn under 16 år som kommer kledd i rødt…. Mer om dette i neste blogg.

Nå gjelder det! Når Jørum og Kleven blåser igang kampen bør våre spillere være 100% tilstede! Kristijan har stått fantastisk de siste kampene, i motsatt mål står veteranen Nergaard. Hvem vinner keeperduellen ikveld? Vi vet at Dagur er gira på gode kontringsballer, fy fader han er så rask, og i kampene mot Elverum er vi nok avhengig av noen «enkle» mål. Det er ikke rom for unøyaktige pasninger, vi vet Elverum straffer oss hardt. Tar Heine og Luka frem 7 mot 6? Man kan mene hva man vil om denne typen spill, men ØIF Arendal er dyktige og har vunnet mange kamper pga det. Klarer Josip å frustrere gamle lagkamerater i sitt glimrende forsvarsarbeid? Og får vi se Mathias fremkalle spørsmålstegn i ansiktet på Hubert Larsen og co, hvor ble han av? Det er bare å stålsette seg, semifinale 1 nærmer seg og vi er så heldige som får sitte ringside! Kjør semifinale!

GOD KAMP! 

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.