SLUTTSPILL: Stor interesse for semifinalen mellom ØIF Arendal og Elverum! – ØIF Arendal
31 Jan 2024

SLUTTSPILL: Stor interesse for semifinalen mellom ØIF Arendal og Elverum!

Billettene til tirsdagens semifinale mellom ØIF Arendal og Elverum flyr unna! Med over 1200 billetter allerede ute, er det tydelig at interessen er stor. Vil du være med på sluttspills festen i Sparebanken Sør Amfi den 30.?

Det er alltid en spennende stemning under kampene mellom disse to lagene, og denne semifinalen blir ingen unntak. Forventningene er høye, samtidig forventes det omtrent 100 entusiastiske fans fra Elverum som vil fylle tribunene med lyd og energi. Sammen kan vi vise at Arendal er det beste publikummet.

Det er godt trykk rundt billettene til den viktige semifinalen mot Elverum! Foto: Helge N. Olsen

Agder El Installasjon har også gjort det ekstra spennende ved å invitere alle barn under 16 år som er kledt i rødt gratis til kampen. Dette lover en ekstra fargerik og livlig opplevelse! Med så stor interesse er det lurt å sikre seg billetter så tidlig som mulig. Ta del i denne spennende begivenheten og bli med på å støtte ditt favorittlag!