BILLETTENE TIL SEMIFINALEN HJEMME ER SLUPPET – AGDER EL INSTALLASJON GIR BARN I RØD GRATIS INNGANG! -Det er allerede stor pågang, så her blir det fullt!! Kjøp billetter i dag! – ØIF Arendal

BILLETTENE TIL SEMIFINALEN HJEMME ER SLUPPET – AGDER EL INSTALLASJON GIR BARN I RØD GRATIS INNGANG! -Det er allerede stor pågang, så her blir det fullt!! Kjøp billetter i dag!

Endelig er det klart for et av årets virkelige høydepunkt, nemlig sluttspillkamp mot erkerivalen vår Elverum i semifinale. En kamp begge lag har lyst til å vinne, et avansement til en finale som begge lag ønsker å stå i. Våre gutter er klare for å gi maks for at det nettopp er ØIF Arendal som står i finalen i mai, og som med det har mulighet til å spille om Norges plass i Champion League neste sesong. Men for å klare dette, er vi avhengige av deg på tribunen. Agder El Installasjon sponser gratis inngang på barn under 16 år, som kler seg i rød trøye!!

Kampene mot Elverum har blitt de kampene vi elsker og hater, vi elsker intensiteten men hater å tape. Gutta fra mygghøla er alltid et lag som gir motstand og som ikke gir ved dørene. Denne sesongen har vi møtt dem to ganger i serien, hjemme hvor vi gikk seirende ut og borte, der vi i sluttsekundene kunne ha vippet det i vår favør, men hvor vi delte poengene. Det betyr mine damer og herrer at vi ikke har tapt for Elverum i årets serie. Og vi vet at gutta ikke akter å gjøre det i sluttspillet heller. Vi forventer to eller kanskje tre beintøffe kamper, der vi ønsker å være det seirende laget til slutt. Vi skal kjempe og vi skal blø for drakta og vi kan vel si at æljakta kommer tidlig i år.

FULLE TRIBUNER OG VÅR I LUFTEN

Vi forventer at alt av plasser på tribunene rives vekk til denne kampen. Det er veldig lenge siden man har kunnet sikre seg plass i en sluttspillfinale, der vinneren garanteres CL plass. Så her er det bare å logge seg inn i billettsystemet og sikre seg billetter til kampen som kan bety at vi får mulighet til å spille om CL plass.

Mange vil nok rynke litt på nesa over at dette er en tirsdagskamp, men det er det jo ingen grunn til, for dagen etter er jo fridag. 1. mai er for de fleste av oss en dag vi har fri, skolene er stengt og det er bare fryd og gammen. Vi kjenner jo på at det er vår i luften og vi kommer derfor til å tenne grillene i god tid før kampstart, med salg av burgere og pølser. Vi lager en liten Fan Zone utenfor hallen, med hoppeslott for de minste og håndballkasting på mål for de litt større. Så har er det bare å ta middagen før kamp! Og det beste av alt, Agder El Installasjon slår på stortromma og inviterer alle barn under 16 år GRATIS på kamp. Det eneste kravet er at man stiller i rød trøye! Billetter kjøper du på;https://oif-arendal.woow.no/home

KAN KOMME FLERE OVERRASKELSER

Det jobbes fortsatt med enkelte ting til kampen tirsdag, så følg med på våre hjemmesider og SoMe flater utover. Det kan komme overraskelser!