SLUTTSPILL: Møter Elverum i semifinalen! – ØIF Arendal
01 Okt 2023 ØIF-Elverum

SLUTTSPILL: Møter Elverum i semifinalen!

I semifinalen i sluttspillet møtes ØIF Arendal og Elverum til et oppgjør som lover intens rivalisering. Disse to lagene har krysset klinger i hele fem sluttspillsfinaler tidligere, og nå står de overfor hverandre i semifinalen.

Kolstad har på sin side valgt Drammen som sin motstander, og det ser ut til å bli en spennende kamp mellom dem. ØIF Arendal vil starte borte i Terningen Arena den 26. april, før de tar imot Elverum til den første hjemmekampen den 30. april. Dersom semifinalen ikke blir avgjort i disse to kampene, vil en tredje og avgjørende kamp finne sted i Terningen Arena den 5. mai.

Birk Inselseth i tøff duell mot Elverums Daniel Blomgren. Foto: Helge N. Olsen

Nå ser vi frem til kamper preget av høy intensitet når lagene møtes i semifinalen.