SUPPORTERBLOGG: Kvartfinale 2 og matchball! – ØIF Arendal
14 April 2024

SUPPORTERBLOGG: Kvartfinale 2 og matchball!

For en fantastisk søndag i Norges flotteste arena. Drøye 1500 tilskuere hadde funnet veien til hallen og for en atmosfære det ble! Hvis vi spør Preben, vår venn fra Nærbø var det sykt lite folk og ingen lyd bortsett fra lyden Nærbøsupporterne lagde da… Og folka fra Nærbø bidro sterkt til stemningen, det skal de ha, så vet vi at hjemmepublikumet lagde god lyd de også;) Det blir spennende å se hvor mange som finner veien til Sparebanken Vest Arena, når 1500 tilskuere er lite er forventningene skyhøye!

Nå går turen til Jæren, en fryktet bortebane for mange lag inklusiv oss. Vi har matchball og premien er billett til semifinalen. Den har vi så inderlig lyst på! 

Det så lenge mørkt ut for å sette opp buss, Kari har aldri vært så nære å gi opp. Men utover søndags ettermiddag tikket det plutselig inn noen sms’er og med over 20 påmeldte valgte vi selvsagt å gjennomføre. TAKK til hver og en som er med på bussen, vi er evig takknemlig. 

I fravær av alle andre i Svermen-styret er det Ingrid som er reiseleder idag. Det gjør så inderlig vondt i hjertet til Kari at hun går glipp av denne kampen. Når bussen forlater Harebakken ligger hun på operasjonsbordet og skal få fikset en trøblete fot…  Da er det en trøst at det er en vanvittig fin gjeng som er på vei for å støtte laget vi elsker samt at det er 100% sikkert at det blir minst en kamp til… 

4 kamper er spilt mellom Nærbø og ØIF denne sesongen, alle har vært tette og fysiske. Kampen ikveld blir nok intet unntak. Denne gangen er det Nærbø som kan løftes av ett entusiastisk hjemmepublikum, ØIF Arendal må opp på sitt ypperste nivå fra første sekund! 

ØIF Arendal og Nærbø har møtt hverandre fire ganger denne sesongen. To i serien, en i NM og i sluttspillet på søndag. Foto: Helge N. Olsen

Rune Haugseng har uttalt til Norsk Topphåndball at han aldri ville valgt Nærbø som motstander, spillere er på vei tilbake fra skade og de har en mulig joker i ermet… Jokeren heter Lars Sigve Hamre som visstnok har trent for fullt i det siste etter måneder på skadelisten. Vi får se, Rune Haugseng er en luring… 

Det haglet med 2-minuttere i retning Nærbø i første kvartfinale, til høylytte protester fra både lagleder og supportere. Etter å ha sett kampen om igjen vil vi påstå at alle 5 var helt fortjent. Det gikk kanskje litt for fort for Nærbø-spillerne til tider men slag i ansiktet belønnes med 2 minutter på benken…

Hva tror så håndballfolket? Blir kvartfinalen avgjort ikveld eller utligner Nærbø og skaffer seg en tredje kamp? 

Vi har selvfølgelig troa på at vi kan vinne, etter det irriterende tapet i Bergen i slutten av februar står vi med 7 strake seiere, 2 av de mot nettopp Nærbø. Men som vi har erfart så mange ganger tidligere, Nærbø gir seg aldri og vi er forberedt på minimum 60 minutter med jubel, frustrasjon, neglebiting, stolthet, oppturer, nedturer og forhåpentligvis gledestårer når dommeren blåser av kampen – Sunde jr i Sparebanken Vest Arena og Sunde Sr på sofaen i stua hjemme på Myra.

GOD KAMP! 

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.