PANZA: – I andre omgang kontrollerte vi energien bedre! – ØIF Arendal

PANZA: – I andre omgang kontrollerte vi energien bedre!

I kvartfinalen mellom ØIF Arendal og Nærbø fikk vi en sjanse til å høre Luka Panzas tanker om kampen. Han delte sine refleksjoner om både lagets prestasjon og deres utsikter for den kommende semifinalen.

– Jeg synes vi hadde ganske god kontroll defensivt fra starten av, sa Panza. – De scoret 14 mål i løpet av første omgang, og av dem kom tre fra keeperredninger og returer. De var mer effektive enn oss når det gjaldt returene. Å slippe inn bare 7-8 mål fra etablert spill i første omgang er akseptabelt. Angrepsmessig følte vi at vi avsluttet litt for tidlig noen ganger. Men i andre omgang klarte vi å kontrollere energien bedre og styrte kampen fra start til slutt.

Luka Panza var fornøyd med ØIF Arendals kvartfinale kamp. Foto: Helge N. Olsen

Når det gjelder den kommende semifinalen, var det ingen klare preferanser fra Panza. – Det spiller egentlig ingen rolle hvem vi møter i semifinalen, forklarte han. – Uansett hvem det blir, vil det være et sterkt lag. Det viktigste er at vi forbereder oss grundig. Vi må sørge for å restituere godt etter kampene mot Nærbø, slik at vi kan møte det neste sterke laget på vårt beste. Det er det jeg håper vi klarer å gjøre.

Nå gleder vi oss til den kommende semifinalen. Hvem vi møter og når vil vi komme tilbake til.