JURISIC: – Laget viser styrke ved å komme tilbake! – ØIF Arendal
09 Mars 2024

JURISIC: – Laget viser styrke ved å komme tilbake!

Kristijan Jurisic sto frem med flere spektakulære redninger under kvartfinalen og var en nøkkelspiller i ØIF Arendals seier. Vi tok en prat med klubbens nummer én for å få innsikt i hans tanker om kampen.

– Vi visste at det ville bli en tøff serie mot Nærbø, spesielt på bortebane, så det kom ikke som noen overraskelse. Selv om vi hadde en litt treg start i den andre kampen, viste laget styrke ved å komme tilbake etter noen enkle feil, forteller Jurisic.

Med flere stjerne redninger bak seg og litt rot i angrepet, spurte vi Jurisic hva som gikk gjennom hodet hans i øyeblikket.

– I slike intense kamper, spesielt i første omgang, har du tid til å tenke litt. Når jeg merket at det ble litt usikkerhet, prøvde jeg å beholde roen.

Kristijan Jurisic med mange gode redninger i dagens kamp mot Nærbø. Foto: Helge N. Olsen

Neste oppgave for laget er semifinalen, selv om motstanderen ennå ikke er bestemt. Vi lurte på hva Jurisic tenkte om de kommende kampene.

– Uansett hvem vi møter, blir det tøft. Jeg har mine anelser om hvilket lag det blir, men uansett blir det en utfordring, akkurat som kvartfinalen. Jeg tror det blir jevnt, så vi må kjempe hardt og gjøre vårt beste for å sikre gode resultater i de kommende kampene, avslutter Jurisic.