GAUTASON: – Jeg elsker å spille foran våre tilskuere! – ØIF Arendal
19 Nov 2023 ØIF-Fjellhammer

GAUTASON: – Jeg elsker å spille foran våre tilskuere!

Som meldt forrige uke er Dagur Gautason nominert til publikumsfavoritten. Vi tok en prat med Islendingen for å høre hva han tenker om å bli nominert.

– Det ville selvfølgelig bety mye å vinne denne prisen. Jeg elsker å spille foran våre tilskuere, så det er flott at de også liker å se meg spille, forteller Dagur.

Det var tydelig helt fra din første treningskamp med ØIF Arendal at du spiller med en unik energi og lidenskap når du er ute på banen, og du ble raskt en attraksjon for publikum. Hvor henter du denne energien fra?

Dagur sprudler alltid av energi under sine feiringer, og dette bildet fra kampen mot Fjellhammer tidligere i sesongen fanger øyeblikket perfekt. Foto: Helge N. Olsen

– Energien kommer fra våre tilskuere. De gir oss spillere mye energi, så jeg prøver så mye jeg kan å gi dem energi tilbake, sier Dagur.

Hva betyr denne energien som kommer fra publikum? Hvor mye påvirker det dere på banen?

– Energien fra publikum gir alltid laget et løft når vi trenger det, spesielt i tette kamper når det virkelig teller. Så jeg og laget prøver alltid å gi dem energi tilbake fordi våre tilskuere er som vår åttende spiller på banen, og det har mange ganger denne sesongen gitt oss fordelen til å vinne viktige kamper, forklarer Dagur.

Vi er kjempe stolte av Dagur som er nominert. Og hvis du ikke har stemt på Dagur ennå, kan du gjøre det ved å klikke her! Avstemningen avsluttes søndag 23:59.