SUPPORTERBLOGG: – Vi elsker sluttspill! – ØIF Arendal
Svermen var selvfølgelig på plass for å støtte gutta i bronsekampen. Foto: Helge N. Olsen.

SUPPORTERBLOGG: – Vi elsker sluttspill!

I likhet med forrige sesong har vi fått med oss samtlige seriekamper ringside i hallene rundt forbi i Norges land. Der stopper også likheten. Misforstå oss rett, vi mener absolutt at INGEN turer er bortkastet når vi får heie på laget vi elsker. Men det er ekstremt mye gøyere når laget presterer! 

Nå er det dags for det kuleste, nemlig sluttspill. For hva er vel mer spennende enn en periode hvor hver eneste kamp betyr alt? Hver eneste kamp må avgjøres, vi risikerer både ekstraomganger og straffekonk…. I verste fall får vi to kamper og tar sommerferie, i beste fall får vi 9 kamper og står igjen med billett til Champions League. Vi sier som Heine og Luka, en kamp av gangen, KJØR SLUTTSPILL!

Vi innrømmer at vi ble overrasket da ØIF valgte Nærbø som sin kvartfinalemotstander. Resultatmessig i serien gir det mening, 4 av 4 mulige poeng mot Nærbø, 2 av 4 mulige poeng mot Drammen. Det er forøvrig ingen hemmelighet at vi har hatt store problemer med nettopp Nærbø på bortebane. Vi har troa på at seieren i Sparebanken Vest Arena i begynnelsen av mars var vendepunktet. 

Nærbø strutter av selvtillit etter en knusende seier over Runar Sandefjord i siste seriekamp. Den prestasjonen skal ikke vi ta fra de men det fortjener å nevnes at Rambo, Furu og Teige Bø var skadet og Lindell måtte hive inn håndkle etter 20 minutter. Da blir det tynt i bakrekka…  Uansett gir en slik seier tilbake troa, og vi vet at det sannsynligvis blir en hard og tett kamp. 

På Nærbø sin nettside kan vi lese at de ble meget lettet når Kolstad ikke kunne velge dem og Elverum ikke valgte dem. Det tolker vi som at Nærbø er temmelig fornøyd med sin motstander, mener de da at de har ett overtak på oss? 

I sluttspillet starter alle på null og resultatene fra serien betyr ikke noe annet enn erfaring og forhåpentligvis læring. Åtte lag som alle har lyst på en billett til semifinalen, vi har så inderlig lyst å skaffe oss matchball inn mot en vanskelig bortekamp… 

Vi må snakke om bortekampen. Vi vet det er midtuke og mange som er på jobb. Vi nekter derimot å tro at det ikke er flere som kan bli med på bortekamp enn de som er påmeldt til nå… Det føles fortvilende å sende ut sms etter sms og kun ett fåtall tar seg tid til å respondere… Vi ønsker så inderlig å stille med den beste støtten, i skrivende stund ser det mørkt ut med tanke på å sette opp buss. Vi har våre reserverte billetter frem til mandag morgen, da må vi si de fra oss forståelig nok. Så folkens, dersom dere har mulighet, rydd i kalenderen og meld dere på, guttene trenger oss!

Nærbø stiller mannsterke på tribunen, de er gode på å heie frem laget sitt og de er i tillegg utrolig flinke til å kle seg i Nærbøs farger og vil garantert sette sitt preg på arrangementet. Trauste sørlendinger må nok bevege seg ut av komfortsonen og slippe seg løs for å overdøve horden fra Jæren;)

 

Det har vært 3 tette oppgjør mot Nærbø denne sesongen. Cup-kampen endte med ett bittert ettmålstap mens begge seriekampene endte med tomålsseier. Alt ligger til rette for en rysare av en kamp. Denne kampen vil man ikke gå glipp av… 

Vi har ingen oversikt over Nærbø og skadesituasjon. Ryktet sier at Lars Sigve Hamre er ute resten av sesongen, Andreas Haugseng har vært skadet men vært med de siste kampene. Lite skudd, noe som kan tyde på trøbbel med arm, men plenty med assist som vanlig, og plutselig er han med for fullt mot oss… 

Vi har ladet opp med en rolig helg. Lørdagen kunne vi ikke la finværet passere uten en bysleng på formiddagen. Da vanket det lunsj på uterestauranten til sportsbaren sammen med våre venner i ØIF-familien Tore og Jan, lite overraskende dreide samtalen seg om håndball;)

Vi har også vært så heldige å låne jentene til Ekman på overnatting, så lørdagskvelden ble det både godis og «jentefilm». Etter en lat søndagsmorgen med frokost på senga er Evelyn og Bella er superklare for å heie og juble for heltene sine. 

Tiden snegler seg avgårde, på grensen til uutholdelig. Det er bare noe helt spesielt med så avgjørende kamper. 

Det blir ingen «juicy» skriverier i denne bloggen. Det siste vi vil er å gi Nærbø ekstra motivasjon, det trengs neppe idag for noen av lagene… 

Vi er så spente, vi ønsker oss en pang-start! Vi ønsker oss ett forsvar som det lukter svidd av, vi ønsker oss heftige kontringer av lynkjappe Dagur, vi ønsker oss briljante finter av Mathias, knallharde skudd limt oppe i krysset fra William, feiring og jubling fra spillerne til oss, vi ønsker oss en elektrisk stemning og vi ønsker at når kampen blåses av står det 1-0 til ØIF Arendal! GOD KAMP!

PS, Mr.Nærbø eller Rune Haugseng som han heter ønsker at Sparebanken Sør Amfi skal farges blå… Det kan DERE gjøre noe med for å forhindre, nemlig kle deg i ØIF sine farger!!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.