BØRSEN:Outstanding – ØIF Arendal

BØRSEN:Outstanding

Kristijan Jurisic vartet opp med 19 redninger og noen av dem var svært så spektakulære. Mathias Larson var som vanlig i scoringshumør og banket inn 11 mål. Begge de to ØIF-spillerne var outstanding da Nærbø ble slått 33-29 i den første kvartfinalen i sluttspillet.

De to spillerne var i særklasse best, og ØIFs selvutnevnte jury hadde ingen enkel jobb da bestemann skulle kåres. Mathias Larson satte tidlig standarden da han scoret kampens første mål, og Kristijan Jurisic i vertenes mål var ikke noe særlig dårligere. To fantomredninger vartet han opp med de første minuttene. Avgjørende for at vi gir ØIF-keeperen bestemannsprisen og 5 poeng er rett og slett at Jurisic varter opp med mange av sine redninger da ØIF trenger det som mest. Keeper-veteranen stanset på en redningsprosent på 40. -Jeg er imponert over måten vi gjennomfører på og i dag virket kampen utrolig lang. Vi har en fantastisk guts og harmoni i spillergruppa, og nå håper vi mange fans tar turen til Nærbø, sa Jurisic etter kampen.

Kristijan Jurisic leverte en kjempe kamp mellom stengene. Foto: Helge N. Olsen

Mathias Larson noterte seg for 11 kasser og håper han kan avslutte karrieren i ØIF både med semifinale og finale. -Overgangen til Elverum er ikke noe tema før jeg har avsluttet sesongen for ØIF med stil, fremholdt dansken etter at Nærbø var slått. Mathias får tre poeng på børsen. Han strutter av selvtillit for tiden og der lover godt for resten av sluttspillet.

To poeng går til Birk Inselseth. Birk er kompromissløs i forsvar, og slike hardhauser er gull verd for et hvert lag. Rett nok blir det noen bomskudd i ny og ne, men scoringen mot Nærbø sendte ØIF i føringen igjen etter at Nærbø var oppe på uavgjort.

Det siste poenget går til Sander Løvlie Simonsen som setter noen viktige scoringer på tampen. Sander kjemper dessuten heroisk i forsvar og vinner dueller på kanten.

Førstkommende onsdag møter ØIF Arendal Nærbø i «Fjoset». Vinner ØIF er laget klar for semifinale. Med tap må det hele avgjøres i Sør Amfi søndag 21. april. I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere landslagsspiller Sondre Paulsen, ØIF-entusiast Ansgar Baasland og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.