ØIF Arendal spillerene har vært på skolebesøk! – ØIF Arendal

ØIF Arendal spillerene har vært på skolebesøk!

Denne uken har spillerne fra ØIF Arendal besøkt flere skoler i Arendalsområdet. Besøkene har blitt godt mottatt, med muligheten til å snakke med barna og gi dem en fin opplevelse.

Vi håper å se mange unge med masse energi i hallen på søndag. Foto: Helge N. Olsen

I tillegg har barna fått gratisbilletter til søndagens sluttspillskamp. Kapteinen for ØIF Arendal, Josip Vidovic, delte noen tanker om besøkene: – Det var virkelig hyggelig å besøke skolene og dele informasjon om kampen og sluttspillet! Vi håper å ha engasjert dem og skapt litt entusiasme, og vi håper på mange barn som kommer på kampen på søndag. Det hadde vært ekstra gøy om de kledde seg i rødt eller svart. Å se en hall fylt med rødt og svart under sluttspillet ville vært ekstremt gøy.

ØIF Arendal ønsker å takke skolene i Arendalsområdet for den hjertelige velkomsten de har mottatt under sine nylige besøk. Spillerne satte stor pris på muligheten til å møte barna og dele sin lidenskap for håndball.