NÆRBØ MOBLISERER: – Jeg føler meg sikker på at Arendals publikummet vil stille sterkt, sier Gjerdalen! – ØIF Arendal
09 Mars 2024

NÆRBØ MOBLISERER: – Jeg føler meg sikker på at Arendals publikummet vil stille sterkt, sier Gjerdalen!

Nærbø mobiliserer til morgendagens sluttspillskamp mens Arendal forbereder seg på en storslagen duell på og utenfor banen. Med flere busser satt opp og et imponerende antall billetter allerede solgt til Nærbø-fansen, ser det ut til at over 100 supportere vil fargelegge tribunene i sine karakteristiske farger. Men hva tenker spillerne om den kommende utfordringen og den intense stemningen som venter dem?

Sondre Gjerdalen, en av nøkkelspillerne for ØIF Arendal, ser positivt på den massive tilstrømningen fra Nærbø. – Jeg tenker først og fremst at det er sykt kult at det er såpass mange som tenker å ta turen fra Nærbø. Nærbø er kjent for å ha både lojale og livlige supportere, så jeg er ikke overrasket over at de stiller mannsterke på søndag, deler han entusiastisk.

Sondre Gjerdalen ser frem til god kok på tribunen på søndag. Foto: Helge N. Olsen

Gjerdalen ser også fram til den intense atmosfæren sluttspillet bringer med seg. – Det er jo et aspekt ved denne serien som jeg ser veldig fram til. Vi vet jo at det vil bli et voldsomt kok borte neste uke også. Atmosfære og stemningen på tribunen er jo noe av det som gjør sluttspillet så veldig gøy, legger han til med et smil.

Avslutningsvis oppmuntrer Gjerdalen både Arendal- og Nærbø-fansen til å møte opp og gi sitt beste. – Jeg føler meg relativt sikker på at Arendals-publikumet også vil stille sterkt i helgen. Og jeg håper de kommer med varme struper, for jeg er helt sikker på at Nærbø-flokken vil gjøre alt de kan for å gi oss kamp på tribunen også. Det er egentlig ikke så mye mer å si enn ta med en venn, og møt opp! Oppfordrer han, og skaper dermed en ekstra spenning rundt den kommende kampen.