Mathias Larson ble årets skytterkonge: ØIF Arendal spillere imponerer før sluttspillet – ØIF Arendal

Mathias Larson ble årets skytterkonge: ØIF Arendal spillere imponerer før sluttspillet

Mathias Larson dominerte ligaen som den suverene toppscoreren med imponerende 206 mål på kun 26 kamper. Han viste sin klasse ved å score 158 mål fra åpent spill og ytterligere 49 mål fra 7-metersmerket. Elverums Tobias Grøndahl kapret andreplassen på scoringslista med 164 mål, etterfulgt av Kolstads Simen Lyse på tredjeplass med 152.

Mathias Larson scorte imponerende 206 mål i årets REMA 1000 – liga. Foto: Helge N. Olsen

Dagur Gautason markerte seg sterkt i sin første sesong for ØIF Arendal. Kantspilleren som vi har blitt så glad i på kort tid, som også er en kandidat til årets publikumsfavoritt, nådde en imponerende syvendeplass på toppscorerlisten med 133 mål og et snitt på 5,5 mål per kamp.

Sondre Gjerdalen viste sin verdi for ØIF Arendal ved å bli lagets tredje mest scorende spiller i Rema 1000-ligaen. Han satte inn hele 116 mål fra linjeposisjonen, og bidro også betydelig bakover i forsvar for ØIF Arendal.

Med spennende prestasjoner som disse, er det nå en økt forventning og glede i luften før sluttspillet begynner på søndag. Vi kan se frem til enda mer action og intensitet på banen.