SLUTTSPILL: Slik spilles sluttspillet! – ØIF Arendal
03 April 2024

SLUTTSPILL: Slik spilles sluttspillet!

REMA 1000-ligaen går inn i spennende tider med kvartfinalene rett rundt hjørnet. De fire kampene er satt opp, og det er Kolstad som skal møte Halden, Elverum står overfor Bergen, ØIF Arendal tar på seg Nærbø, og Drammen står ansikt til ansikt med Runar.

Mennenes kvartfinaler kastes i gang den 14. april, etterfulgt av kamper den 17./18. og 20./21. april.

Når kvartfinalene er overstått, er det tid for semifinaler, og det er ingen tvil om at spenningen vil øke. Det høyest rangerte laget fra REMA 1000-ligaen får muligheten til å velge motstander, mens de to høyest rangerte lagene ikke kan møtes. Mennenes semifinaler spilles den 24./26. april, 29./30. april, og 4./5. mai.

Birk Inselseth og resten av ØIF Arendal gleder seg til å kaste i gang sluttspillet. Foto: Helge N. Olsen

Til slutt kommer finalene, der vinnerne av semifinalene kjemper om mesterskapet. Mennenes finaler er satt til 22. mai, 25. mai, og 29. mai.

Til slutt belønnes vinneren av sluttspillet med den høyest rangerte E-cup-plassen. Den nest høyest rangerte E-cup-plassen vil tildeles vinneren av REMA 1000-ligaen, eller det best plasserte laget i REMA 1000-ligaen som ikke allerede er kvalifisert for en høyere rangert E-cup-plass. Det er en ekstra motivasjon for lagene å kjempe helt til siste slutt.