BILLETTSALGET TIL FØRSTE 1/4-FINALE ÅPNET – ØIF Arendal

BILLETTSALGET TIL FØRSTE 1/4-FINALE ÅPNET

Etter siste serierunde i går kveld, ble det klart at ØIF Arendal skal møte Nærbø i 1/4-finalen av årets sluttspill. Valget for ØIF sto mellom Nærbø på 6 plass og Drammen på femte, valget falt på Nærbø som dermed må pakke bagene og sette snuten mot Arendal søndag. ØIF Arendal trenger all den støtte de kan få på tribunen og du bør derfor sikre deg billetter allerede i dag.

Det ble altså Nærbø som motstander i 1/4-finalen i årets sluttspill, dette ble klart da Kolstad og Elverum hadde gjort sine valg. Kolstad valgte 7. plasserte Halden, mens Elverum valgte å ta turen vestover for å møte Bergen. Dermed sto ØIF Arendal med valgene Nærbø og Drammen, og valget falt ned på Nærbø. ØIF Arendal får hjemmekamp i første og eventuelt tredje kamp. Første kamp er allerede søndag 14.04 kl. 17.00 i Sør Amfi, og det meldes om at Nærbø vil komme nedover med en god delegasjon. Det betyr igjen at alle som er glad i ØIF og topphåndball i Arendal, bør finne veien til billettsidene våre og sikre seg en god plass allerede nå. Billetter finner du her; ØIF Arendal – Ticketing Portal (woow.no)