SUPPORTERBLOGG: Sesongens siste seriekamp! – ØIF Arendal
03 April 2024

SUPPORTERBLOGG: Sesongens siste seriekamp!

Turen går til Fjellhamar arena og motstander er Fjellhammer. Ett lag som har absolutt alt å spille for og som kommer til å kjempe som løver for poeng og sikker plass i Rema 1000 ligaen neste sesong. 

Det er stor spenning foran siste runde. Medaljene er fordelt, det er også avklart hvilket lag som rykker ned. Men hvem må ut i kvalik? Hvilke lag ender opp med sluttspill? Hvem kaprer fjerdeplass og den viktige fordelen med hjemmekamp i første og eventuelt siste kvartfinale? 

Optimismen og driven var stor hos Fjellhammer før seriestart i august. Nytt trenerteam med Hedin, Solberg og keepertrener med landslagserfaring. Ny storstue med ambisjoner om å fylle hallen i alle kamper. Fasiten er at forventningene ikke ble innfridd hverken sportslig eller publikumsmessig.

Ikveld har Fjellhammer invitert til gratis kamp, det blir nok mye folk. Vi er dessverre ikke mange men vi garanterer at vi skal sette vårt preg på stemningen og ikke vær i tvil, vi skal bli hørt! For at hjemmelaget skal unngå kvalik må Fjellhammer vinne, samtidig må Bækkelaget avgi poeng mot Bergen. Selv om bronsemedaljer ble delt ut sist hjemmekamp er det på ingen måte grunn til å slippe seg ned! Det handler om å avslutte med stil, få go-følelsen inn i det viktige sluttspillet og vi vet med sikkerhet at Gjerdalen ikke drar til gamleklubben for å gi vekk poeng! Vi tror det blir en tøff og hard kamp med mye temperatur. Vi regner med at Hedin alene lager god kok, han er kjent for sine utbrudd mot dommerne og er vel en av få trenere som er på listen over bestrafning;)

Sondre Gjerdalen vender tilbake til Fjellhammer hvor han spilte før overgangen til ØIF Arendal. Foto: Helge N. Olsen

På denne tiden ifjor hadde vi tatt ferie, nå skal vi avslutte med stil og se frem mot sluttspillet som starter allerede førstkommende søndag. Det er bare å glede seg! Men først må bakspiller-trioen Köpp (han skal selvsagt få ekstra jubel), Schultz og Vicentijevic stoppes! Trioen står for 342 scoringer noe som er ca halvparten av målene Fjellhammer har scoret denne sesongen. 

Petter Lysfjord i podcasten Feil Sperre er sikker i sin tro og uttaler følgende: «Fjellhammer må ut i kvalifisering. De har ikke en sjanse mot ØIF Arendal. Styrkeforholdet er for stort.» Vi er i utgangspunktet enig, så får vi se hva ett lag med kniven på strupen kan gjøre for å motbevise utsagnet… 

Føyer til at Sandefjord Håndball er av motsatt oppfatning og mener Fjellhammer er heldige med motstander i siste kamp, de mener ØIF Arendal er ferdig med seriespillet og fornøyd med bronsen og dermed ingenting å spille for… Morsomt;)

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.