SLUTTSPILLET STARTER SØNDAG 14.04 – ØIF Arendal

SLUTTSPILLET STARTER SØNDAG 14.04

Onsdag kveld avsluttes årets seriespill, og ØIF Arendal tar turen til Fjellhammer i jakten på sesongens siste 2 poenger. Men det som er enda viktigere er at allerede førstkommende søndag er det klart for sesongens sluttspill og det med hjemmekamp i Sparebanken Sør Amfi kl. 17.00. Noe særlig mer enn det vet vi enda ikke, men kamp skal det bli!

Etter at ØIF Arendal sikret bronsemedaljene hjemme mot Haslum i forrige runde, kan laget reise med senkede skuldre til Fjellhammer onsdag. Det er ikke dermed sagt at laget ikke er motivert for kamp, det er selvsagt ikke noe bedre enn å komme inn i sluttspillet med en seier og god følelse i forkant. Hvem ØIF Arendal møter i sluttspillet vet vi først onsdag kveld, denne sesongen har vært uvanlig jevn og bortsett fra de tre øverste plassene der vi finner Kolstad, Elverum og ØIF Arendal, samt den direkte nedrykksplassen til Viking TIF, er så godt som alle andre plasser i spill. Dermed blir det en meget spennende sluttrunde i årets sesong om hvilke lag som kommer til sluttspill og hvilke lag som må ut i kvalifisering for fortsatt spill i Rema 1000-ligaen.

Vi kommer tilbake med hvem som blir vår 1/4-finale motstander etter kampene onsdag kveld. Som innehaver av 3. plassen vil ØIF Arendal få mulighet til å velge motstander av det 5. best plasserte laget og det laget fra plass 8 – 6 som ikke er valgt av Kolstad og Elverum. Det vi derimot vet er at vi spiller første 1/4-finale i best av tre, hjemme i Sparebanken Sør Amfi allerede førstkommende søndag 14.04 kl. 17.00. Billettsalget åpner torsdag morgen, så her er det bare å skaffe seg plass.