SUPPORTERBLOGG: Nok en medaljekamp! – ØIF Arendal
09 Mars 2024

SUPPORTERBLOGG: Nok en medaljekamp!

Og ikveld er vi ikke avhengig av noen andre resultater, poeng mot Haslum belønnes med bronse til gutta! 

1 poeng er nok uavhengig av hvordan det går mellom Runar Sandefjord og Drammen, men vi går selvsagt for full pott og seier. Haslum står i likhet med ØIF Arendal med 4 seiere på de siste fire kampene og har klatret mange plasser på tabellen. De har Felix Lunde og Stig Tore Moen Nilsen tilbake fra skade, mye skuddkraft i de to spillerne, når vi i tillegg vet at Lasse Sunde Lid (vi er ikke i familie) er Haslum sin toppscorer med 133 mål sier det seg selv at det ikke blir «a walk in the park». Gutta må på jobb! 

Lasse Sunde Lid er Haslum sin toppscorer. Foto: Hege Bjarnes

Sesongens bortekamp mot Haslum endte med en komfortabel 19-32 seier hvor Haslum kun satt ballen i mål 8 ganger i andre omgang. Kristijan endte opp med en redningsprosent på 39%, vi tror det blir en travlere dag på jobben idag med Lunde og Moen Nilsen tilbake på banen. Så vet vi at forsvaret vårt sammen med keeper kan stoppe de beste når de er 100% tilstede! Det hadde vært stort om spillere og teamet får utdelt medalje på hjemmebane. Tenk hvor magisk det hadde vært med hallen fylt av jublende mennesker i tillegg…  Sjansene for poeng øker jo også dersom spillerne får den beste støtten underveis i kampen. 

For hvorfor er det ikke flere enn 1100 som ønsker å se håndball live i hallen? Vi vet at snittet denne sesongen er høyere enn forrige sesong, det er takket være Folkets kamp og oppgjørene mot Elverum og Kolstad. Selv om vi er bortskjemte sammenlignet med mange andre klubber kan vi ikke slutte å drømme om at vi en gang skal tilbake til at mellom 1500 og 2000 tilskuere finner veien til hallen hver eneste kamp! Hvordan skal vi sammen lage ett arrangement som ALLE vil på, ett arrangement som får folk som ikke er tilstede til å tenke at de gikk glipp av noe stort? Så folkens, opp av go-stolen og kom til hallen…

Ingen ting er som når alle tar turen til Sør Amfi!

24 kamper er spilt i grunnserien, vi har vært tilstede på samtlige. Det har vært en reise med magiske opplevelser og også noen skuffelser. Hvem hadde troa på poeng da vi innledet sesongen i Kolstad Arena siste lørdagen i august? Innstillingen vår har alltid vært at alle kamper må spilles før poengene kan inn på konto, akkurat det har vi erfart på godt og vondt denne sesongen og kontrasten mellom Kolstad Arena og uavgjort og Åsane Arena og tap er vanvittig stor! Men det er livet som supporter, man kan ikke bare sole seg i glansen når alt går på skinner… Man må stå i det når motbakken kommer, forrige sesong er ett eksempel på akkurat det. Da føles det ekstra godt når vi ikveld har muligheten til å sikre bronse, vi er stolte!

Vi er også utrolig takknemlig og stolt over Svermen! For en fin gjeng! Gjennom hele sesongen har de brukt av sin tid og sine penger for å være med på bortekampene, de som ikke har hatt anledning har støttet på annet vis og vi  er overveldet! Tusen takk til hver og en, vi er så glad i dere og vi gleder oss til hver gang vi møtes!

Til å dømme kampen har vi ett dommerpar som trives godt i Sparebanken Sør Amfi, Lars Jørum og Håvard Kleven. Vi har tidligere omtalt dem som Norges beste dommerpar, en uttalelse vi holder fast ved. Denne sesongen synes vi det har vært mye bra dømming fra samtlige norske dommerpar. Det beror nok på flere årsaker, dommere utvikler seg, vi som tilskuere får mer kunnskap om regler og så tror vi at det blir mindre fokus på dommerne når kamper vinnes. Når man tilbringer hver eneste helg sammen med Leif blir det mye håndball, og nettopp når vi ser kamper vi er helt nøytrale i lærer vi masse. Det er nemlig ikke alltid lett å være enig med avgjørelser som går ut over vårt lag;) Det kommer vi garantert ikke til å være ikveld heller, men vi vet at Jørum og Kleven tåler temperatur. 

Vi håper og tror på mange ivrige tilskuere ikveld, for hvis ikke en mulig medalje kan fylle hallen, hva kan?

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.