BØRSEN: Bronsejubel – ØIF Arendal

BØRSEN: Bronsejubel

Sondre Gjerdalen eller Dagur Gautason? Mathias Larson eller Josip Vidovic?

Kampen om hvem som var ØIFs beste da ØIF Arendal sikret seg bronsen i årets eliteserie var et jevnt rotterace. 37-32 vant ØIF etter å ha ledet 15-14 til pause.

Det var Haslum som kom best i gang, og først på stillingen 9-9 var ØIF Arendal ajour.
ØIF tilrev seg en tremålsledelse på 14-11, men Haslum kom tilbake og lå bare ett mål under til pause.
Først etter 10-12 minutter i andre omgang festet ØIF et visst grep om kampen og i realiteten hadde vertene kontroll på Haslum det siste kvarteret.
Men hvem var best da bronsen ble sikret?

Dagur Gautason stikker av med tittelen som ØIFs beste. Han får fem poeng av ØIFs selvutnevnte jury.
Dagur serverer noen klasseavslutninger, bidrar med herlige kontringer og er sterk i forsvar. 9 scoringer leverte islendingen.
ØIF-kaptein Josip Vidovic får tre poeng. Han er taktisk suveren i forsvar, scorer 2 mål og har åtte assist.
Sondre Gjerdalen får to poeng. Det ble seks mål på strekspilleren. Han er fenomenal i forsvar og sterk i angrep.

Mathias Larson er målgarantisten hos ØIF Arendal. 11 mål ble det denne gang, og han har nå scoret 200 mål i løpet av sesongen. Dette er rekord for eliteserien i moderne tid. Mathias er en fighter i samfulle 60 minutter og tåler også mye juling. Dansken får det siste poenget.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.
Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, tidligere landslagsspiller Sondre Paulsen, ØIF-entusiast Ansgar Baasland og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.