Støtt ØIF Arendal med din Grasrotandel! – ØIF Arendal

Støtt ØIF Arendal med din Grasrotandel!

Visste du at din spilleinnsats hos Norsk Tipping kan hjelpe ØIF Arendal i kampen om suksess i REMA 1000-ligaen?

Grasrotandelen gir kunder av Norsk Tipping anledning til å gi et beløp tilsvarende inntil 7 % av spillinnsatsen sin til et valgfritt lag eller forening. Over 30.000 lag og foreninger er idag registrert som grasrotmottakere. 24 av disse er klubber i REMA 1000-ligaen i håndball.

Din støtte gjennom Grasrotandelen betyr mer enn du tror. Selv om det kan virke som små handlinger, utgjør de en stor forskjell for klubber som vår. Ved å velge ØIF Arendal som din grasrotmottaker, er du med på å hjelpe slik at vi kan konkurrere i toppen av REMA 1000-ligaen.

Vi oppfordrer deg til å bli med på laget og velge ØIF Arendal som din grasrotmottaker. Sammen kan vi fortsette å kjempe og vinne på håndballbanen! Takk for din støtte!