Bli medlem av ØIF Arendal – Få lunsjkupong på Egon! – ØIF Arendal
ØIF-spillerne feirer etter seieren mot Drammen. Foto: Helge N. Olsen.

Bli medlem av ØIF Arendal – Få lunsjkupong på Egon!

Sesongens siste hjemmekamp står for tur, og vi ønsker å gjøre den til en minneverdig opplevelse for alle våre supportere. I forbindelse med kampen mot Haslum ønsker vi å invitere enda flere til å bli en del av vår fantastiske klubb.

Som medlem av ØIF Arendal er du ikke bare en tilskuer, du er en aktiv støttespiller for klubben. For kun kr. 200,- per år kan du bli et fullverdig medlem og styrke båndene til ØIF Arendal. Og det beste av alt? Melder du deg inn på kampen til onsdag, vil du få med deg en lunsjkupong til Egon!

Kristijan Jurisic og Birk Inselseth takker av publikum etter kamp. Nå ønsker de at enda flere melder seg inn i ØIF Arendal! Foto: Helge N. Olsen

Er du allerede en lojal supporter, men ikke medlem? Da oppfordrer vi deg til å ta det neste steget og bli en del av ØIF Arendal-familien. Din støtte som medlem er avgjørende for klubbens suksess både på og utenfor banen.

Ta del i spenningen, lidenskapen og fellesskapet ved å bli medlem av ØIF Arendal. Vi ser frem til å ønske deg velkommen som en del av vår klubb!