SISTE: ØIF Arendal best på Sørlandet! – ØIF Arendal
19 Nov 2023 ØIF-Fjellhammer

SISTE: ØIF Arendal best på Sørlandet!

Påskeoverraskelsen er her! ØIF Arendal stiger til toppen som Sørlandets beste håndballklubb gjennom tidene! På Norges Håndballforbunds nettsider kan man finne adelskalenderen. Denne kalenderen avslører statistikken for hver klubb i Norges øverste håndballdivisjon, inkludert antall kamper, seire, uavgjorte kamper, tap, scorede mål, innslupne mål og opptjente poeng gjennom årene.

Etter en strålende seier over Viking TIF, har ØIF Arendal endelig tatt igjen Kristiansand IF/Kristiansand Topphåndball. ØIF Arendal har oppnådd imponerende 421 poeng over 325 kamper i Norges øverste divisjon. Sammenlignet med KIF/KRS’ 419 poeng på 454 kamper, er det klart at ØIF Arendal nå troner som den fremste herreklubben på Sørlandet gjennom tidene!

Vi sender våre hjerteligste gratulasjoner til alle som støtter ØIF Arendal! Dette er en seier verdt å feire, og vi gleder oss til å se hva fremtiden bringer for denne strålende klubben!