BILLETTSALGET ÅPNET – Blir bronsemedaljene delt ut i Sparebanken Sør Amfi? – ØIF Arendal
09 Mars 2024

BILLETTSALGET ÅPNET – Blir bronsemedaljene delt ut i Sparebanken Sør Amfi?

Allerede onsdagen etter påske, nærmere bestemt 3. april, kommer Haslum HK til Sparebanken Sør Amfi. Kampen starter 18.30 og denne kvelden kan bli magisk, sett med ØIF Arendal øyne. For med seier eller uavgjort mot Haslum, vil det med sikkerhet bli utdeling av bronsemedaljer etter kampen denne kvelden. Så nå er det bare å bruke påsken på å kjøpe billetter og bli med på «Bronsekampen».

ØIF Arendal har hatt en fantastisk sesong sportslig og kan onsdag 3. april sikre oss bronsemedaljer allerede en runde før slutt. Det vil i så fall gjøre at gutta får medaljene på hjemmebane og få motta den hyllesten de fortjener. Men for at dette skal bli en realitet er det ulike senarioer som må slå til, vi skal her forsøke å gi dere «oppskriften».

Dersom ØIF Arendal vinner eller spiller uavgjort mot Haslum, er saken klar. Da vil vi ligge 3 eller 2 poeng foran Drammen som vi også har på innbyrdes (ØIF Arendal går foran ved poenglikhet). Så om dette slår til, er bronsemedaljene en realitet. Skulle vi derimot tape kampen mot Haslum, er det allikevel ikke sikkert at vi må vente på medaljene. Samme kveld som vi møter Haslum, møter Runar og Drammen hverandre i Sandefjord. Skulle vi tape og Drammen avgir poeng borte mot Runar, er også bronsemedaljene våre. Skulle alt gå mot oss denne runden, har vi mulighet til å sikre medaljene med poeng borte mot Fjellhammer i siste serierunde.

Med dette som bakteppe er oddsen virkelig på vår side hva gjelder en skikkelig bronsefest onsdag 3. april. Denne festen vil du ikke gå glipp av, så løp til din nærmeste pc eller telefon, kjøp billetter og bli med på moroa.