SUPPORTERBLOGG: Revansjen! – ØIF Arendal
09 Mars 2024

SUPPORTERBLOGG: Revansjen!

Viking TIF, laget som kun har 2 seiere denne sesongen. En mot Sandnes og en mot oss… Mye har heldigvis skjedd siden tapet i Åsane Arena, det var nok en skikkelig «wake-up-call» og etter den kampen har laget blitt mer og mer stabilt og det har vært en fornøyelse å følge gutta. Ikke misforstå, ingen tur eller kamp vi drar på for å støtte ØIF Arendal er bortkastet. Det gjør oss ekstra stolt at vi har vært med når det stormer som verst og vist støtte og entusiasme, da smaker fremgang og gode resultater ekstra godt. Men det er gøyere å kjempe i toppen av tabellen, det er det ingen tvil om.

Det er få som hadde tippet ØIF Arendal på medaljeplass før sesongstart. Nå er ikke medalje sikret enda, vi har 3 poeng ned til Drammen på fjerdeplass og ved poenglikhet har vi dem på innbyrdes, det er ett godt utgangspunkt. Ingenting skal jinxes, en kamp av gangen. Idag har vi sjansen til å både revansjere tapet fra i høst og ta enda ett steg nærmere bronse, skulle alt gå vår vei og Drammen avgir poeng mot Bækkelaget er den sikret. Disse kriteriene burde være mer enn nok for å få folk til å strømme til hallen!

Vi må jo innom gla-nyheten som dukket opp i feeden fredag klokken 18. Birk forlenger med ØIF Arendal og vi er selvsagt utrolig glad for det. Man kan ikke annet enn å bli glad i den gutten, så jovial, blid og gøyal, ett råskinn i forsvar og offensivt har han vist i en rekke kamper hva som bor i han. En viktig spiller og ha med seg både på banen og sosialt!

Torsdag var vi 19 supportere som satt oss på bussen for å heie på gutta i bortekampen mot Sandnes. Vi må benytte muligheten til å takke ALLE som bidro til at turen kunne gjennomføres økonomisk. Vi er satt ut av støtten. Alle i bussen og folk her hjemme støttet tungt i form av kjøp av lodd og vi blir ikke overrasket om vi går i null og ikke trenger å bruke av våre små midler når regningen skal betales. TUSEN TAKK! PS, alle vinnere som ikke var med i bussen er kontaktet!

Onsdag 10 april er det ny supportertur, siste bortekamp før sluttspillet starter, Fjellhammer og Fjellhamar Arena er destinasjonen. Hold av datoen og rydd kalenderen, forbered dere på intensiv masing rett over påske;)

Vi har ladet opp i Kristiansand. Kusine/niese Ida har fylt 35 år og vi var så heldige å få være med å feire henne. Temaet var «anything but a cup» og vi kan nevne at skistaver, sprøyter, ketchup-flaske, litermål, hagevannkanne mm ble benyttet for å konsumere drikken. Men helt om natten, helt om dagen, vi er klare for kamp og skal gi alt!

Dagen idag er en merkedag for alle som bryr seg om ØIF Arendal. For nøyaktig 15 år siden ble kampen som sikret opprykk til eliteserien spilt. For en reise det har vært, 15 år i det gode selskap. Opp og nedturer, magiske minner, tårer både i glede og fortvilelse, vennskap, samhold, turer i inn og utland, vi er så stolte!

Også foran denne kampen gjør vi en liten innsats for klubben. Dersom du ikke fikk meldt deg inn i ØIF Arendal Elite forrige gang, fortvil ikke.. Vi står klare med pc og hjelper med innmeldingsprosessen, og vår klare mening: ALLE frivillige og ALLE i Svermen burde absolutt være medlem av idrettslaget de støtter.

Vi er spente på tilskuerantallet… Noen vil nok rope at det er påskeferie og da kan man ikke forvente så mange. Vel, vi er 100% sikre på at ikke alle håndball-interesserte mennesker har reist på hytta;) Dette er jo en perfekt aktivitet å gjøre sammen med familien. Så vi sier bare, ses i hallen.

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.