SISTE: BIRK HERMANN INSELSETH FORLENGER MED ØIF ARENDAL – ØIF Arendal

SISTE: BIRK HERMANN INSELSETH FORLENGER MED ØIF ARENDAL

Høyre bakspiller Birk Hermann Inselseth som kom til klubben foran 22/23 sesongen, har signert opp ny kontrakt med klubben. 23 åringen kom fra spill i Bergen, men har også spilt eliteserie for Fold HK.

Det er klart at Birk Hermann Inselseth blir med oss videre. Dette ble klart da høyre backen satt sin signatur på den nye kontrakten som binder ham til klubben i ytterligere 2 sesonger. Birk har denne sesongen spilt 23 seriekamper og scoret 43 mål og har så langt 51 assist. Birk er en viktig brikke både på og utenfor banen. Med sitt gode humør, kjappe replikker og joviale vesen, er han en viktig bidragsyter til god stemning i spillergruppen spesielt og klubben generelt.

Vi tok en liten prat med Birk for å høre litt om hvorfor han valgte å fornye kontrakten med ØIF.

Hvor lang kontrakt har du skrevet med klubben? -Jeg har skrevet en 2 års kontrakt, smiler Birk.

Hva gjorde at du valgte å fortsette i ØIF? -Jeg trives veldig godt i Arendal. Vi er blitt en god gjeng som jeg har blitt veldig komfortabel med. Interessen rundt klubben helt spesiell, noe som gir noe ekstra hver dag. Føler også at jeg har en del å gå på i prestasjoner som jeg har lyst til å få frem i tiden som kommer, fortsetter han.

Hvilke mål har du selv for den nye kontraktsperioden? -Spille god håndball selvfølgelig. Med den gruppen vi har nå føler jeg at jeg kan lære mye og utvikle noen deler av spillet mitt, men mål nummer 1 må jo være å vinne ett trofeé med Arendal. Det er jo derfor vi holde på.

Hva er høydepunktet i ØIF karrieren så langt? -Ikke så lett å si, vanskelige seiere hjemme og borte mot Elverum og kampen i Trondheim ligger nok høyest i forhold til prestasjon, men må nok si at cup kampen borte mot Runar i fjor er den beste opplevelse jeg har hatt i ØIF drakt😉.

Hva tenker du om neste sesongs lag? -Tror det blir bra. Alltid litt jobb å gjøre på starten av ny sesong, med ny tropp, men føler vi har lagt ned ett godt grunnlag i år som vi kan bygge videre på.

Hva er dine tanker om sesongavslutningen denne sesongen? -Gleder meg stort. Dette er jo utrolig nok mitt første sluttspill, så jeg er veldig spent. Først skal vi avslutte serien ordentlig og så får vi preppe oss godt inn mot det som faktisk gjelder, avslutter Birk.

Vi gleder oss til å følge Birk i de kommende sesongene og er glade for at han har valgt å bli værende hos oss.