2.DIVISJON: Unggutta i Øyestad kjemper for fornyet kontrakt i avgjørende kamp mot HK 72-Sande – ØIF Arendal
Mathias Wahlstrøm fyrer av sitt skudd som ente i scoring. Foto: Helge N. Olsen

2.DIVISJON: Unggutta i Øyestad kjemper for fornyet kontrakt i avgjørende kamp mot HK 72-Sande

Kom og støtt Øyestad i kampen om fornyet kontrakt i 2. divisjon! Etter en sesong preget av utfordringer og endringer, er det nå det virkelig gjelder. Med kun tre kamper igjen og ett poeng bak nedrykksstreken, trenger laget all støtten de kan få.

I morgen klokken 16:00 tar Øyestad imot HK 72-Sande i Nedeneshallen. En seier vil ikke bare gi en fordel i sesonginnspurten, men også sette press på Sandefjord 2 som nå ligger poenget foran Øyestad. Sandefjord 2 og Øyestad møtes også i siste serie runde i 2.divisjon. Denne kampen er mer enn bare et oppgjør på banen – det er en sjanse for de unge guttene i Øyestad til å vise hva de er laget av og sikre seg en fornyet kontrakt i 2. divisjon. Hver pasning, hvert skudd og hver redning vil telle når de kjemper for seier.

-Det blir en fartsfylt kamp, så om du ønsker å oppleve god stemning på lørdagsformiddagen, må du ta turen til Nedeneshallen! Vær med på å hei oss frem, og få med deg spenningen. Dette blir en kamp du ikke vil gå glipp av, forteller Mathias Olsen.

Øyestad. Mathias Olsen

Så kom og støtt Øyestad-laget mens de gir alt for å sikre seg seieren! Ta med familie og venner og vær en del av atmosfæren i Nedeneshallen. Og etter kampen kan du glede deg til å følge med på ØIF Arendal – Viking TIF på søndagen. Dette blir en helg full av spenning og sportslige prestasjoner du ikke vil gå glipp av!