SUPPORTERBLOGG: Vi setter kurs vestover igjen! – ØIF Arendal
09 Mars 2024

SUPPORTERBLOGG: Vi setter kurs vestover igjen!

Bronsemedaljen er i egne hender etter seieren mot Drammen. For en kamp vi var vitne til i Norges fineste arena lørdag 9 mars, synd at altfor få fikk oppleve det. De som valgte å ikke komme gikk virkelig glipp av en forrykende kamp!

Sandnes har vist muskler i sine 2 siste kamper og yppet seg både mot Kolstad og Runar Sandefjord. Mot sistnevnte tapte Sandnes kun med ett mål, Sandnes fikk tildelt straffe i siste sekund og fikk muligheten til å utligne men Bjørnstad reddet. Her gjelder det for våre spillere å møte opp på jobb!

Selv om man ikke kan analysere nøyaktig utifra statistikken ser vi at det er spesielt 2 spillere som utmerker seg på Sandnes. Bakspillerne Emil Borg Rohdal og Kjetil Johansen. Førstnevnte er Sandnes sin toppscorer mens Kjetil Johansen er ligaens assist-konge. De må begge stoppes!

Vi ladet opp til kamp igår med quiz på byens beste plass Castelle som sammen med No.1 Sportsbar utgjør våre 2 favorittplasser. ØIF Arendal har gjennom sesongen avviklet 4 quizkvelder med samarbeidspartnere, spillere, frivillige, administrasjon og Svermen, og onsdag kveld kunne sammenlagtvinnerne kåres. Det ble ikke noe edelt metall på laget vårt men vi velger å tro vi har bidratt på det sosiale. Og vi må bare hylle Monica og Sigmund, så genuint og helhjertet opptatt av byen vår og gjestene de har på sine restauranter, vi er heldige som har de med på laget!

Vi er ikke så mange som vi håpet på i bussen idag. Forståelig når kampen blir spilt på en hverdag og folk flest skal på jobb. Man føler noen ganger på lysten til å gi opp når bussen skal fylles. Det skjedde når vi skulle til Elverum og det skjedde denne gangen. Men plutselig kommer det inn noen påmeldinger og ny gnist tennes. Ett ønsker er allikavel at folk kan bli flinkere til å svare på sms som blir sendt ut… Dersom noen er lei av meldinger kan de takke seg selv, det er kun de som svarer på sms som unngår å få melding nummer to, tre, fire mm… Det tar tross alt under ett minutt å svare at det ikke passer, det er en vinn-vinn situasjon!

Hva forventer vi ikveld? Først av alt er det viktig at gutta møter opp 100%. Ingen lag i ligaen kan tillate seg å gi 80%, da taper man! Vi håper å få se ett forsvar som lukter svidd, kontringene til Dagur som skjer så raskt at man nesten ikke får det med seg, spillere som kjemper for hver eneste ball, som kjemper sammen for å gjøre hverandre gode og vi innrømmer at vi elsker når spillerne feirer scoringer, redninger og gode aksjoner opp til oss på tribunen – jatakk til mye av det! 

Kari og Ingrid håper å se mange kontringer fra Dagur Gautason i kveld. Foto: Helge N. Olsen

Til alle dere der hjemme som sitter foran tv og venter på at kampen skal begynne, her er ett forslag til hva dere kan gjøre mens dere venter… Kjøpe billetter til hjemmekampen mot Viking TIF førstkommende søndag! Klubben trenger dere, spillerne trenger dere og vi trenger dere. Billetter kan kjøpes her! 

Vi gleder oss til å treffe kjentsfolk i hallen. Den perioden Leif trente Ålgård sitt damelag skaffet oss gode venner i Rogaland. 2 av de møter vi garantert ikveld, Reidar og Venke. Selv om vi heier på hvert vårt lag er det alltid vilt koselig å treffe dem. Reidar er forøvrig mannen som sørger for stemningen i Sandneshallen, med tromma, supporterstemmen og sin vuvuzela holder han koken i 2×30 minutter. 

Vi skal gjøre vårt for å overdøve Reidar og co og vinne tribunekampen, vi vil ha 2 poeng med hjem til vakre Arendal! 

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.