INNSPURTEN: Møter ligaens assistkonge! – ØIF Arendal

INNSPURTEN: Møter ligaens assistkonge!

I morgen står ØIF Arendal overfor en tøff utfordring når de møter Sandnes på bortebane i REMA 1000-ligaen. Sandnes, et lag som imponerte mange før jul og sikret seg mange poeng, har slitt litt poengmessig etter jul. Med fem strake tap kjemper de likevel for en plass i årets sluttspill .

Til tross for lite poeng har Sandnes vist glimrende spill på banen. I deres siste kamp mot Kolstad ledet de til og med ved pausen i Trondheim, og en uke tidligere var de nære ved å sikre seg alle poengene mot Runar. Det er derfor klart at dette blir en tøff og spennende bortekamp for ØIF Arendal.

Sandnes lag inneholder imidlertid nøkkelspillere som kan utgjøre en stor forskjell på banen. Kjetil Johansen, REMA 1000-ligaens assistkonge, har imponerende 174 assists så langt denne sesongen, hele 16 flere enn nummer to på lista, landslagets stjerne Sander Sagosen. I tillegg har de Emil Rodahl, som er blant topp 10 på toppscorerlisten med imponerende 110 mål. Det blir også et gledelig gjensyn med ØIF Arendals tidligere spiller Jakob Lorentzen.

Jakob Lorentzen spiller nå for Sandnes. Her avbildet når han spilte i ØIF Arendal. Foto: May Elin Aunli

Tidligere denne sesongen endte hjemmekampen mot Sandnes med en 11-målsseier til ØIF Arendal, 36-25.Denne bortekampen blir avgjørende for ØIF Arendals jakt på tredjeplassen i serien.