REKRUTTLANDSLAGET: Samlingens siste kamp endte med uavgjort! – ØIF Arendal

REKRUTTLANDSLAGET: Samlingens siste kamp endte med uavgjort!

Tidligere i dag avsluttet rekruttlandslaget sin siste kamp for denne samlingen mot naboene våre, Sveriges rekruttlandslag. Sverige dominerte starten og ledet hele 18-21 til pause. Norge hevet seg i andre omgang, og kampen endte 35-35.

Rekruttlandslagets trener Geir Erlandsen bemerket til handball.no: – Selv om vi slet litt i forsvaret i første omgang, stod vi bra i andre, og hadde linjespillere som sto godt opp i midtforsvaret. Erlandsen berømmet spesielt Mario Matic: – Mario Matic styrte spillet godt, var flink til å spille opp de andre og gjorde en kjempematch, sa han til handball.no.

Vi tok en prat med våre representanter på rekruttlandslaget, Mario Matic og Sondre Gjerdalen, for å høre deres tanker om dagens kamp mot Sveriges rekruttlandslag og hvordan samlingen har vært.

Matic kommenterte: – Det var mye mål i dag. En litt klassisk treningskamp. Gjerdalen la til: – Kampen i dag var litt annerledes fra i går. Svenskene var litt bedre enn hva vi møtte på fredag, og det merket vi. Mye bra fremover fra oss, men vi slet med å få has på dem bakover i første omgang. Det ble litt bedre i andre omgang, og vi fikk både noen redninger og litt bedre kontroll på forsvaret. Alt i alt var uavgjort helt greit.

Begge guttene uttrykte til oifarendal.no at samlingen hadde vært positiv, og de hadde hatt en fin uke i Polen. Gjerdalen la til: – Det er alltid spennende å spille med nye spillere og mot nye lag. Vi tar med oss mange gode erfaringer, og ikke minst nye ting å jobbe med hjem til ØIF Arendal!

Nå venter en ny og tøff treningsuke før Mario, Sondre og resten av ØIF Arendal reiser til Sandnes på torsdag for en viktig bortekamp i sesonginnspurten.

FAKTA
Landslag menn rekrutt
Norge – Sverige 35-35 (18-21)
Hala Sportowa COS Cetniewo, Wladyslawowo, Polen

Norges tropp og målscorere: Simen Holand Pettersen 10, Ebbe Stankiewicz 5, Mario Matic 4, Aksel Horgen 2, Benjamin Hallgren 4, Sindre Heldal 2, August Pedersen 3, Kasper Sjursen Syversen 3, Sondre Gjerdalen 1, Truls Erik Grøtta, Sindre andre Aho, Emil Kheri Imsgard, Johannes Gurrich, Andre Bergsholm Kristensen
Sveriges toppscorer: Ludvig Jurmala Åström – 8 mål
Utvisninger: Sverige 6×2 min, Norge 4×2 min og et rødt kort.

Fakta Informasjon hentet fra handball.no