BILLETSLIPP: Nå skal det avgjøres! – ØIF Arendal
09 Mars 2024

BILLETSLIPP: Nå skal det avgjøres!

Det er kun to hjemmekamper igjen i denne sesongens seriespill, og spenningen stiger for ØIF Arendal som ligger på en tredjeplass og kjemper om en viktig medalje og plassering før sluttspillet. I dag er billettene endelig tilgjengelige for den første av de to siste hjemmekampene den kommende hjemmekampen mot Viking TIF den 24. mars kl. 17:00.

For alle ØIF Arendal tilhengere var forrige møte med Viking TIF i Bergen en kamp vi helst vil glemme. Med en 36-33 seier til Viking TIF viste de virkelig hva de er laget av. Til tross for en utfordrende sesong etter opprykket fra 1. divisjon, har Viking TIF bevist at de kan gi selv de beste lagene en tøff kamp.

William Fiala og resten av ØIF Arendal gutta er klare for å gi alt i de siste seriekampene. Foto: Helge N. Olsen

Vi ser frem til å ønske Viking TIF velkommen og ikke minst deg, til vår fantastiske hjemmearena, Sparebanken Sør Amfi! Billetter til kampen finner du ved å klikke her!