JUNIORLANDSLAGET: Problemer med underlaget for Sebastian Løvlie Simonsen og lagkameratene – ØIF Arendal
15 Okt 2023 ØIF-Sandnes

Juniorgutta var denne uka på samling i Portugal. ØIF Arendal spiller Sebastian Løvlie Simonsen var en del av troppen som skulle spille kamp mot Portugal og Sverige. Første kamp ut var mot Portugal. Vertene startet bra og ledet 19-15 til pause. Etter pause halverte det norske laget ledelsen til Portugal, men på grunn av problemer med vått underlag var det vanskelig å spille på sitt beste. På grunn av baneforholdene ble kampen faktisk avbrutt og avlyst ti minutter ut i andre omgang. Sebastian Løvlie Simonsen var ikke så fornøyd etter den parodiske kampen:

– Man fikk jo ikke noe grep inn i satsninger eller innhopp eller noe som helst, så det var jo rett og slett farlig.

Sebastian Løvlie Simonsen mente banen var farlig å spille på. Foto: Helge N. Olsen

Andre og siste kamp på samlingen var mot Sverige. Denne gangen var banen endelig i orden, og Norge viste gode takter. Lagene fulgte hverandre tett før pausen og det sto likt da signalet gikk på 30 minutter. Etter hvilken tok Norge tak i kampen. Sverige gikk lenge uten og score og Norge ledet 20-17 etter 6 minutter. Med 10 minutter igjen av kampen hadde Sverige utlignet til 27-27, før Norge igjen tok ledelsen 28-27. Dessverre skulle de siste ti minuttene bli tunge for juniorgutta. Sverige vant til slutt 34-30. Sebastian Løvlie Simonsen scorte 1 mål og sa dette etter kampen:

– Det var en helt okei kamp, veldig lite å jobbe med egentlig.