LANDSLAGSPAUSE: Tre ØIF-spillere på utenlandstur – ØIF Arendal
ØIF-spillerne feirer etter seieren mot Drammen. Foto: Helge N. Olsen.

LANDSLAGSPAUSE: Tre ØIF-spillere på utenlandstur

Det blir en rolig uke uten seriekamp for ØIF Arendal. Gutta skal møte Sandnes 21. mars i Rema 1000-ligaen. Det som derimot skjer, er at tre av spillerne er i aksjon for diverse landslag. Mario Matic og Sondre Gjerdalen er med rekruttgutta på samling i Polen 14-17. mars, mens Sebastian Løvlie Simonsen allerede er i Portugal på juniorsamling.

Sebastian Løvlie Simonsen møter Portugal i dag. Foto: Helge N. Olsen.

Disse kampene vil være en spennende mulighet for ØIF Arendal gutta til å vise sitt talent på et internasjonalt nivå. Sebastian Løvlie Simonsen og juniorlaget skal spille kamp i dag og i morgen, mot henholdsvis Portugal og Sverige. Matic og Gjerdalen møter Polen den 15. mars klokken 17:00. Deretter venter Sverige to dager senere, med kampstart kl. 10:00.

Sondre Gjerdalen og Mario Matic har begge vist fin form i det siste. Denne uka skal de spille sammen med rekruttgutta i Polen. Foto: Helge N. Olsen.

Vi ønsker guttene lykke til i det store utland, og gleder oss til å se dem tilbake på banen i Sandnes!