B2B: Sabrura Arendal leverte VIP-maten til toppkampen mot Drammen! – ØIF Arendal

B2B: Sabrura Arendal leverte VIP-maten til toppkampen mot Drammen!

Sabrura Arendal, en stolt partner av ØIF Arendal, tok lørdagens toppkamp mot Drammen til nye kulinariske høyder ved å servere sushi og annen deilig asiatisk mat til VIP-gjestene. Vi satte oss ned med Thomas Moy og Magdalena Kowalewska for å få innsikt i deres opplevelse og hva det innebærer å være en del av ØIF Arendals partnerfamilie.

Plassert i 2. etasje på Alti Senter, midt i hjertet av Arendal, er Sabrura Arendal en fin restaurant som tilbyr langt mer enn bare sushi. Med et variert utvalg av asiatiske retter, ønsker de å bryte den vanlige oppfatningen om sushi som bare rå fisk. -Vi tilbyr alt fra friterte retter til scampi og andre alternativer. Sabrura er Arendals eneste sted med sushi-buffet, hvor gjestene kan nyte så mye de vil fra mandag til lørdag, deler Magdalena entusiastisk.

Å bli kjent i Arendalsområdet er en prioritet for Sabrura Arendal, og å være en del av ØIF Arendals partnerfamilie er en spennende mulighet til å vise frem deres kulinariske talent. – Det er utrolig gøy å være her i Sør Amfi og presentere maten vår. Med så mange mennesker og bedrifter til stede, har vi virkelig muligheten til å skinne. Vi har nettopp håndtert vår største catering-bestilling hittil, mat til 90 personer. Det har vært krevende, men utrolig givende og spennende, sier Magdalena.

Har du en spesiell begivenhet som nærmer seg, enten det er et familieselskap, bursdag, bryllup eller noe annet, så er Sabrura Arendal klare til å skape en minneverdig matopplevelse for deg og dine gjester. Ta kontakt med dem på arendal@sabrurasushi.no eller ring 93672212 for å planlegge din neste begivenhet med Sabrura Arendal.