SUPPORTERBLOGG: Vi er i innspurten! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: Vi er i innspurten!

Altså, det gjenstår 5 kamper. Går vi ett år tilbake i tid var hver eneste kamp en kamp om sluttspillplass, målforskjell plasserte oss på niende plass og vi avsluttet sesongen altfor tidlig. Nå spiller vi om medalje og alt ligger i egne hender. Status før kamp: ØIF Arendal 30 poeng – Drammen 29 poeng, forstår folk hvor viktig denne kampen er? 

Det har nesten vært for lenge å vente siden vår herlige tur til Nærbø. En tur som var perfekt fra begynnelse til slutt. Og måten vi ble tatt imot på i Sparebanken Vest Arena får terningkast 6!  Med nybakt kringle, kaffe, SMIL og ett koselig kort ventet blide verter på oss, vi har vel aldri følt oss så velkomne noe annet sted. Vi håper vi får gjort gjengjeld. 

Slik var velkomsten til Svermen på Nærbø!

Men nå til kveldens motstander. Bortekampen mot Drammen endte i ett 2-målsstap, det er ikke lett å vinne når keeper Andreas Björkman Myhr ender på 49% i redningsprosent. Legger vi til at Sindre Aho kom innpå og herjet på banen var tapet ett faktum. 

Vi mener at DHK ble svekket da Sindre Aho dro til Tyskland for spill i Bundesliga, han var DHK sin beste spiller etter vår mening. Men nye unge spillere har tatt steg og navn som David Haugstvedt og Sondre Ovid Skovli er navn vi kommer til å høre mye om i årene som kommer. Legger vi til Nordberg, Storbugt og Korperud Johnsen får forsvaret vårt mye å jobbe med. Da er det godt å vite at vi har Josip som har skapt hodebry for utallige spillere, vi føyer til Birk, Aksel og Sondre så har vi ett midtforsvar som kan stoppe de fleste!

Josip Vidovic har levert en god sesong for ØIF Arendal. Foto: Helge N. Olsen

Det blir hyggelig å se «våre» kjenninger Vildalen og Rammel, de skal få litt ekstra jubel når laget blir presentert, men som vanlig skal de ikke få noe gratis når kampen er igang! 

Innledningsvis stilte vi spørsmål om folk forstår hvor viktig kampen er. Er folk villig til å legge lørdags kveld til Sparebanken Sør Amfi? Denne kampen burde trekke minimum 1500 tilskuere, vi spiller tross alt om medalje! Og vi vet at i ett tett og jevnt oppgjør kan vi være avgjørende. Det er bare helt magisk når det koker både på banen og tribunen, vi håper og tror denne lørdagen bringer magi!

Folkens, ikveld trenger gutta massiv støtte, møt opp, hei deg hes, løft spillerne frem! Vi ses.

GOD KAMP!

Innlegget er skrevet av våre faste supporterbloggere. Synspunktene står for innsenders ansvar.