SISTE: Mathias Larson nok en gang på Skarpnes månedens lag! – ØIF Arendal

SISTE: Mathias Larson nok en gang på Skarpnes månedens lag!

Skarpnes månedens lag for februar er annonsert, og det er gledelig å se at Mathias Larson nok en gang har blitt inkludert. Larson har vært på månedens lag hele tre ganger tidligere denne sesongen. Laget er basert på imponerende prestasjoner gjennom februar og gir anerkjennelse til de spillerne som har gjort det best den måneden.

Mathias Larson har i sesongen 2023/2024 vært fenomenal. Dansken har virkelig fått vist sitt potensial etter skaden han pådro seg i debutsesongen. Larson har 163 mål på 21 kamper. Det tilsier et snitt på 7.8 og han er hele 26 mål foran nestemann på toppscorerlista. Samtidig som han er toppscorer, er Larson også på femteplass på assist-listen. Han har vært en uvurderlig ressurs for et ØIF Arendal som har levert bra som et kollektiv denne sesongen. Den unge dansken har en imponerende utteling på skuddene sine, med en scoringsprosent på 61.98 og en MEP på 103.15. Les mer om MEP.

Mathias Larson har hatt en fantastisk sesong i ØIF Arendal drakta.

Skarpnes månedens lag for februar er som følger:

  • Målvakt: Nikolai Wiig, Haslum.
  • Venstre kantspiller: John Thue, Nærbø.
  • Venstre bakspiller: Simen Ulstad Lyse, Kolstad.
  • Midtre bakspiller: Mathias Rohde Larson, ØIF Arendal.
  • Høyre bakspiller: Viktor P. Norberg, Drammen.
  • Høyre kantspiller: Kasper Thorsen Lien, Elverum.
  • Linjespiller: Vegard Sørlie Tennfjord, Haslum.

Det blir spennende å se om Mathias Larson og resten av ØIF Arendal klarer å vise seg fra sin beste side når Drammen kommer på besøk til Sparebanken Sør Amfi lørdag 9. mars kl. 18:15.

Billetter kan du få kjøpt her.