SISTE: ØIF ARENDAL SIGNERER RUTINERT MÅLVAKT! – ØIF Arendal

SISTE: ØIF ARENDAL SIGNERER RUTINERT MÅLVAKT!

ØIF Arendal har signert målvakt Simen Westby Johansen foran neste sesong. 33 år gamle Westby vokter i dag buret for Bækkelaget, men har flere sesonger bak seg i Falk Horten og Kolstad.

Simen Westby Johansen er vel det man kan kalle en rutinert spiller, etter å ha voktet buret 9 år i Falk Horten, tre år i Kolstad og de siste to årene som målvakt i Bækkelaget. Han slutter seg til ØIF Arendal når årets sesong er over. Ved siden av å spille på Bækkelaget har Westby Johansen jobbet i barnehage, noe han sannsynligvis kommer til å gjøre også i Arendal.

Westby Johansen er opprinnelig Larvikgutt, men spilte altså mange år i en annen Vestfoldby, Horten. Han ser nå frem til å flytte sørover til Arendal og uttalte til lokalavisa at han regner med sol hver dag.

I tillegg til tradisjonell håndball, spiller Westby Johansen også beachhåndball og nylig ble han tatt ut på landslagets vårsamling i Spania. Et landslag han har vært en del av siden 2012. Han har et VM og 6 EM med beachlandslaget og i 2019 var han med å vinne EM-sølv med landslaget.

Simen Westby Johansen. Foto: Bækkelaget Håndball Elite

Vi tok selvsagt en telefon til Simen for å høre litt hvem han er og hva vi kan vente oss foran neste sesong!

Hvem er Simen Westby Johansen?

-Hehe, hva skal jeg si, ler Johansen i andre enden. Begynner jo å bli en gammel traver i gamet nå, så tror i alle fall jeg kan kalle meg rutinert. Jeg er en lagspiller både på og utenfor banen og en som vil være med på og spre positivitet i gruppen.

Hva er grunnen til at du valgte ØIF Arendal?

-Jeg fikk noen signaler fra min tidligere lagkamerat i Kolstad, Magnus Langeland, som også har skrevet under for ØIF, at klubben var på jakt etter ny målvakt. Etter en kjapp prat med trener Heine Jensen var jeg ikke i tvil om hva jeg ville. ØIF Arendal er en av Norges beste klubber, som nesten alltid er med helt der oppe. En klubb som har vært dyktige i mange år. Så valget var enkelt.

Hva gleder du deg mest til med å komme til ØIF Arendal?

Forhåpentligvis til en litt mer seriøs hverdag, med gode treninger og et team som drar i samme retning. Litt som jeg opplevde i årene i Kolstad, jeg gleder meg skikkelig.

Personlige mål for kommende sesong?

-Nei, det er for tidlig å si noe om. Jeg har fortsatt noen kamper igjen med min nåværende klubb, så tanker om målsetninger for neste sesong får vente til etter sesongslutt.

Hva tenker du om ØIF Arendal kommende sesong?

-Håper og tror miksen med unge sultne spillere og godt etablerte kan være bra. At vi fortsatt kan bekle øvre del av tabellen og kjempe mot de beste også kommende sesong.

Takk for at du tok deg tid til en liten prat, Simen. Vi gleder oss til å se deg i ØIF Arendal drakt.

-Bare hyggelig det vet du, jeg kan love at jeg gleder meg stort til å entre banen i Sør Amfi som ØIF spiller også, så sees vi snart, avslutter Simen Westby Johansen