BILDEGALLERI: En liten forsmak på lørdagens bronsekamp! – ØIF Arendal
Det er alltid tøffe og spennende oppgjør mot Drammen. Her i sluttspillet 2022. Foto: May Elin Aunli

BILDEGALLERI: En liten forsmak på lørdagens bronsekamp!

På lørdag står spenningen i taket når ØIF Arendal tar imot Drammen til en avgjørende kamp som kan sette sitt preg på resten av REMA 1000-liga sesongen. I denne kampen ligger det ikke bare et potensielt triumferende øyeblikk for vinnerlaget, men også en mulighet til å sikre seg en etterlengtet bronsemedalje i REMA 1000-ligaen. For å forberede oss på dette nervepirrende oppgjøret, har vi dykket ned i historiebøkene og hentet frem minner fra tidligere møter mellom ØIF Arendal og Drammen. Disse øyeblikkene av intense kamper og spenning vil gi oss et innblikk i bronsekampen som har utviklet seg mellom disse to lagene og forsterke betydningen av lørdagens oppgjør.