KAMPEN OM BRONSEMEDALJENE – DENNE KAMPEN VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV!! – ØIF Arendal
Dagur Gautason feirer etter scoring mot Bergen Håndball.
Dagur Gautason i kjent stil. Foto: Helge N. Olsen.

KAMPEN OM BRONSEMEDALJENE – DENNE KAMPEN VIL DU IKKE GÅ GLIPP AV!!

Lørdag 9. mars vil Sparebanken Sør Amfi være åsted for en kamp som kan avgjøre mye for resten av sesongen i Rema 1000- ligaen for herrer. ØIF Arendal og Drammen møtes til en spennende kamp kl. 18.15, hvor steget nærmere bronsemedaljene vil stå på spill!

ØIF Arendal befinner seg for øyeblikket på en solid og gledelig 3. plass på tabellen, men med kun ett poeng forsprang til lørdagens motstander Drammen. Med bare fem kamper igjen å spille denne sesongen, er det klart at hvert eneste poeng vil være av avgjørende betydning. Denne kampen blir derfor ikke bare en kamp om æren, men også en kamp om posisjonering på tabellen og muligheten til å sikre seg bronsemedaljene.

Det er ingen tvil om at begge lagene vil gå inn i kampen med full innsats og dedikasjon. For ØIF Arendal vil det være en sjanse til å styrke sin posisjon på tabellen og ta et langt steg nærmere medalje i årets sesong. Samtidig vil Drammen være fast bestemt på å kjempe for å ta over 3. plassen og med det sikre seg en bedre posisjon for bronsemedaljene.

Denne kampen er ikke bare viktig for lagene på banen, men også for supporterne på tribunen. ØIF Arendal trenger all den støtten de kan få fra sitt dedikerte publikum, og oppfordrer derfor alle håndballfans til å møte opp og fylle Sparebanken Sør Amfi med energi og entusiasme. Sammen kan vi bidra til å skape en elektrisk atmosfære som vil løfte laget til seier.

Så sett av lørdag 9. mars kl. 18.15 i kalenderen og bli med på å støtte ØIF Arendal i denne avgjørende bronsekampen mot Drammen. La oss fylle Sparebanken Sør Amfi med håndballglede og støtte laget til seier!

BLI MEDLEM AV ØIF ARENDAL – FÅ LUNCH PÅ EGON

Lørdag blir det ikke bare anledning til å følge den nervepirrende kampen om å beholde tredjeplassen. Denne dagen har du mulighet til å knytte deg enda sterkere til klubben i ditt hjerte. ØIF Arendal starter nemlig opp en vervekampanje der vi håper at flest mulig av våre trofaste publikummere vil bli medlemmer i klubben. For kun kr. 200,- pr. år vil du være fullverdig medlem i klubben, noe som betyr at du på årsmøtet har stemmerett og dermed kan gi din stemme om hvordan klubben skal drives. I kampanjeperioden vil alle som melder seg inn, få en lunch kupong fra Egon Arendal, dermed blir egentlig det første året «gratis».