HYGGELIG PÅ NÆRBØ – Bød på kringle, kaffe, Smil og 2 poeng. – ØIF Arendal
Slik var velkomsten til Svermen på Nærbø!

HYGGELIG PÅ NÆRBØ – Bød på kringle, kaffe, Smil og 2 poeng.

ØIF Arendal har en av få norske reisende supporterklubber, Svermen. En ivrig gjeng som reiser land og strand rundt med ett mål for øye, å støtte ØIF Arendal i tykt og tynt. Søndagens kamp mot Nærbø var intet unntak, men sjeldent opplever supporterne en oppvarting som på Nærbø.

-Vi var en gjeng på drøyt 30 stykker som satte kursen mot Nærbø søndag, sier leder Jørn Holmestrand. -Som vanlig hadde vi en hyggelig busstur med kaffe, bakst og loddsalg og vel fremme på Nærbø spanderte Svermen pizza på alle som var med, fortsetter han. -Men da vi ankom Nye Loen ventet en sjelden men meget hyggelig overraskelse oss. Der sto det nemlig et stort brett med kringle, nytrukket kaffe og ruller med Smil, og et hyggelig velkomst kort fra arrangementskomiteen på Nærbø, til oss, smiler Holmestrand. -Dette var skikkelig hyggelig og noe vi ikke opplever ofte, og så fikk vi to poeng også, hvilken gjestfrihet, avslutter en humrende Jørn Holmestrand.

TOPPKAMP ALLEREDE LØRDAG

Lørdag er det klart for toppkamp i Sparebanken Sør Amfi, når Drammen kommer på besøk. Dette kan bli det man kaller en 4 poengskamp. Laget som vinner denne tar nemlig et stort skritt i retning årets bronsemedaljer. -Vi er sa kjedelige at vi tar en kamp om gangen, uttalte trener Heine Jensen etter kampen på Nærbø. Det viktigste av alt er at det blir mye folk på tribunen, et fullsatt Sør Amfi er magisk å spille i, det kan jo bli tungen på vektskålen.

Kjøp billetter på https://oif-arendal.woow.no/home og bli med på toppkampen lørdag kl. 18.15.